Vega bardzo Ci dziękuję za miłe słowa :)
Dołki trzeba zakopywać jak to powiedziała kiedyś Karolina :)
Pozdrawiam serdecznie
Betina
Gość 2008-10-14 12:42:00 Witam
Mam pytanie czy ktoś podawał lub podaje Zolpik?? Jeśli tak to jak długo można go podawać i czy należy robic przerwy?? Oficjalnie żaden lekarz nie chce się podjąć podawania tego leku a nawet jeśli go podaje to nieoficjalnie, więc nie można się niczego od nich dowiedzieć. Córka EWy Błaszczyk tez podobno dostaje lek na bazie Zolpidemu ale aktorka nie chce udzielac informacji na ten temat. Proszę o pomoc
Karola_w
Gość 2008-10-14 12:42:00 Witam
Mam pytanie czy ktoś podawał lub podaje Zolpik?? Jeśli tak to jak długo można go podawać i czy należy robic przerwy?? Oficjalnie żaden lekarz nie chce się podjąć podawania tego leku a nawet jeśli go podaje to nieoficjalnie, więc nie można się niczego od nich dowiedzieć. Córka EWy Błaszczyk tez podobno dostaje lek na bazie Zolpidemu ale aktorka nie chce udzielac informacji na ten temat. Proszę o pomoc
Karola_w
Gość 2014-04-13 22:08:41 Witam
Mija juz 6 tydzien od wypadku mojej narzeczonej. wrocila do popredniego szpitala po operacji szzczeki, ale zrodzil sie nowy problem z plynem mozgowym i mozliwe ze bedzie konieczne zrobienie zastawki choc lekarze wstrzymali sie tydzien i jak zrobia kolejny tomograf zdecyduja, mowia ze to normalne po takich obrazeniach i w wiekszosci przypadkow robia ta zastawke. Sam nie wiem co o tym myslec bo to kolejna ingerencja w ludzkie cialo. a ostatnimi czasami wodzi oczami za troszke na boki choc nie zawsze raz jak zaczelismy jej sie uchylac z zasiegu wzroku to skrecila sobie glowa. Dzis poakazywalem jej album z naszymi zdjeciami to dluzsza chwile przygladala sie choc po paru stronach juz nie byla skupiona na zdjeciach. Sciagneli jej gips z obu nog i niestety porobily sie tam przykurcze z rekami troszke lepiej choc tez sa. szczegolnie jak sie pobudza to tetno sie jej bardzo podnosci do 130 chwilami 150 osiaga i zaciska bardzo rece i poci sie niesamowicie. pozytywna oznaka jest to ze jak sie ja poprosi to zacis nie palce w prawej dloni i rozprostuje bo niestety narazie nic innego na polecenie nie daje rady zrobic. Probowlaismy jej dac pare kropelek wody do ust to ladnie sobie lyka. co sadzicie o sokach?? myslimy probowac aby pobudzic smak. z ostatniego tomografu wyszlo ze obrzek sie cofa tylko niestety ten plyn mozgowy aby sie ustabilizowal. czekamy teraz na wyniki kolejnego. udalo sie nam zalatwic przynajmniej dodatkowo rehabilitanta godzine cwiczen dodatkowo dziennie przynajmniej widac ze po nich jest bardziej rozluzniona, sami tez probujemy z nia cwiczyc bo w niedziele nikt nie przychodzi. a jak u was bylo z odzywianiem na OIM. bo jak pytalismy to otrzymuje Nutrison litr dziennie no i to co w kroplowkach.. czy to nie malo?? dodam ze jest bardzo drobnej postury bo przed wypadkie wazlya ok 50 kg. zastanawiamy sie nad kontaktem z prof. Talarem bo duzo roznych opini sie czyta. czy warto??
Pozdrawiam DK
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.