Gość 2011-11-16 12:11:16 Witam Wszystkich na forum
Pani Kowalowa przykro mi z tym Juraszem ale niestety tak tam robili za talara i robią nadal, jednak dużo się nie zmieniło widzę. Moja bratowa była tam co prawda prawie 5 lat temu, to była 7 tygodni bo miała z 4 przedłużone do 7 tygodni ale to jej mąż załatwił, potem już jej nie chcieli kiedy szef się zmienił. Ale ja nie o tym chciałam pisać, proszę napisać jak pani mąż Michał zakwalifikował się na to cyber-oko i na to EEG?? Jakie dokumenty, do kogo uderzyć w tej sprawie. My co prawda złożyliśmy dokumenty do Światła w kwietniu, uzupełniliśmy w lipcu ale zero odzewu choć tam dzwonie od czasu do czasu to mówią aby czekać. Jak wydeptać ścieżkę do tych badań?? Obejrzałam ten filmik i jestem pełna nadziei, co prawda moja bratowa nie jest może w tak dobrej formie ale wierzę że kontakt próbuję nawiązywać jak pisałam wcześniej. Kiedyś mieliśmy okazje korzystać z takiego sprzętu z śledzeniem punktu to ruszało sie to troszkę, tylko na prawdę nie nasz sprzęt, osoba która to udostępniała też dopiero się szkoliła, ale chłopak którego to była własność poszedł do światła i tyle z nauki. Żałuję tylko że nie nagrałam filmu telefonem jak ten punkt sie lekko przesuwa. No ale cóż nagraliśmy film w lipcu i dołączyliśmy do dokumentacji do Światła. Obecnie moja bratowa miewa się dobrze jak na tę sytuacje, lecza wirusa w mózgu, przenieśli ja na neurologię z intęsywnej, fajnie reaguje, niestety nie wydaje tych swoich dźwięków, karmimy ją sonda i butelka. Ja niestety nadal trzymam się z daleka od niej co mnie boli, ale po badaniach w piątek może od poniedziałku będę mogła do niej chodzić, bo tak to na 5 minut dla mojego bezpieczeństwa. Dobrą wiadomością jest to że leczenie powinno zakończyć się 30 listopada a 2 grudnia wypiszą ją ze szpitala jak wyniki będą ok . Proszę Panią Kowalową o te informacje jak to załatwić i jak wydeptać ścieżkę do badań w Świetle, podejrzewam że pacjent tam jest przez ten czas więc i trochę rehabilitacji i stymulacji też go sięgnie. Pozdrawiam i proszę o informacje
Dzien dobry
Na wstepie mam na imie Karolina:)
Co do Jurasza to
padaczka tak to mozna nazwac,szok Wałęsy syn przyjezdza i wszystkich wywalaja jak tak mozna co to wogole sie dzieje,opinie mam zła na temat tego szpitala i koniec:(
Co do cyber oka podaje link strony fundacji w ktorej otworzony zostanie w styczniu oddział diagnostyczny tak sie bedzie nazywał:)
http://fundacja.swiatlo.org/
Pisze Pani prośbe o przyjecie chorego na odxział diagnostyczny trzeba napisac koniecznie na oddział diagnostyczny,na adres fundacji wszystkie info kontaktowe w linku:)
Wysyła pani razem z prosba wszystkie papiery chorego wypisy ze szpitala:)
Oczywiscie trzy tygodnie trwaja takie badania,w tym jest stymulacja,rehabilitacja wszystko łacznie z muzykoterapia,full servis:)
Prosze o napisanie takiej prosby i jak najszybciej ja wysłac od stycznia otwieraja ten odzial a kolejka jest długa oj długa podobno:)
To jest własnie szansa dla naszych naukochanszych,oni rozumieja ja to wiem ale sa zamknieci w swoim swiecie trzeba im pomoc ich zrozumiec a to jest cud nauki moim zdaniem:)
Pozdrawiam jak bede wiedziala cos wiecej napisze wam odrazu:)
Karolina