Mi pulsuje krew w żyłach koło ucha, ktoś możne zna przyczynę ?
Gość 2015-11-23 01:29:04Mam to samo. Po 2 piwach. Po 5 trwa do rana. Jestem pol roku po wstrzasie mozgu z krwawieniem podpajeczynkowym i zastanawiam czy czy jedno z drugim ma jakis zwiazek. Napisales, ze masz to od kilku dni, a post dodales w lutym. Moze od tego czasu ustapilo?Gość 2015-02-28 01:34:40
52 lata. Stukanie w lewym uchu z prędkością karabinu maszynowego. Tylko i wyłącznie po spożyciu spirytusu "niewiadomego pochodzenia" o czystości Czda...oczywiście w formie drinka w proporcjach minimum fifty/fifty. I tak co wieczór od kilku dni kiedy następuje aplikacja w/w trunku. Po jakimś czasie mija. Czyli konkretnie jak się wyśpię i do następnej wieczornej"aplikacji" jest spokój. Nie marnowałem pieniędzy podatników na moje wykształcenie medyczne i nie będę marnował na płacenie obecnie wykształconym abnegatom medycznym. Do rana mi przejdzie i czuję że to ma jakiś związek z ciśnieniem. Ale to nie powód żeby sobie rozwalić wątrobę, nerki,trzustkę i żołądek pigułkami na obniżenie ciśnienia które zapewne zaordynuje 9 na 10 lekarzy których bym z tym problemem odwiedził. Już nawet pomijam koszty rezonansów i innych współczesnych tańców przy ognisku które finalnie do niczego nie prowadzą. Oczywiście poza zmianą proporcji portfela w relacji pacjent-lekarz.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.