Reklama:

pulsowanie w uchu (206)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
11-01-2018, 20:44:13

I ja mam ten problem doprowadza mnie to do szału w chwili obecnej czekam na tomograf strasznie się boje wyniku
gość
13-01-2018, 17:58:09

nie ma się co bać czas by się leczyć
gość
10-02-2018, 01:01:35

I gówno sie dowiedziałem z tego forum. Przeczytałem tylk ote wasze wypociny i problemy. Zero odpowiedzi.
gość
07-03-2018, 16:11:29

Ja miałam to w tamte wakacje, przestało i znowu wróciło. Chyba wiem co to jest, ale nie jestem pewna. Prawdopodobnie woda wleciała mi do ucha ( często chodzę na basen) i jak zasypiam to leżę na boku i wtedy to słyszę i myślę sobie że to woda wydostaje się z ucha i dlatego w tamte wakacje mi to przeszło bo spałam na tej stronie gdzie ucho pulsowało.
gość
13-05-2018, 08:11:21

Ja mam podobnie od miesiąca pulsowanie w lewym uchu.slysze jakby tętno puls e tym uchu .byłam u lekarza mam skierowanie na rezonans ale nie wiem kiedy to będzie perspektywie kilka miesięcy czekanie.juz wariuje boję się mam napady paniki to czekanie jest denerwujące..mam 57 lat .byłam u laryngologa też nic właściwie nie powiedział trzeba zrobić ten rezonans a wiadomo jak długo się czeka .neurolog zbadał i stwierdził że od strony neurologicznej jest dobrze ale rezonans trzeba zrobić.msm już dosyć popadam w depresję.mam czekać dalsze miesiące.
gość
29-06-2018, 13:43:03

U mnie nie było pulsowania tylko ból. w sumie to pierwszy raz w życiu miałam kłopot z uchem. Dlatego skorzystałam z porady farmaceutki, która doradziła czerwony fonix. Dzięki temu mi przeszło i obyło się bez infekcji i gorączki.
gość
01-02-2020, 14:05:32

1) Szkoda że większość z osób ktorzy opisują tutaj swoje problemy, nigdy nie wracaja na forum i nie piszą co u nich te wszystkie rezonanse i inne badania wykazały. U mnie zaczęło się z dnia na dzień, rano po przebudzeniu usłyszałem że w lewym uchu mi szumi, jest to szum pulsujący. Dodatkowo jak kręcę głową w lewo i prawo albo jak idę do słyszę takie popiskiwanie w rytm kroków czy ruszania głową.Płukanie u laryngologa nie pomoglo, jeden stwierdził że to od stawu żuchwowo skroniowego i skasował za to odkrycie 200 zł. Byłem u drugiego laryngologa badanie słuchu wyszło w 100% ok. Dostałem skierowanie na USG tętnic szyjnych na 11 lutego. Dam znać jakie będą wyniki i co dalej.....cdn....
gość
02-02-2020, 16:43:29

i nic nie wyjdzie , bo problem jest w innym miejscu. Taka to jest edukacja lekarzy.
gość
02-02-2020, 17:42:54

W innym miejscu, czyli gdzie?
Wtajemniczony
03-02-2020, 08:08:59

czasami też tak mam, tylko, ze nie raz dochodzi ból

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: