Witam mam ten problem od 4 miesięcy przepuklina 5mm odcinka l4/l5 I rwa kulszowa prawej strony ból okropny ile łez wylałam ile kasy straciłam na prywatnych lekarzy i masaże prywatne nic nie pomogły tabletek przeciwbólowych masa nie pomagało obecnie biorę mydocalm *** i zastrzyki dexak przepisane od lekarza rodzinnego do tego ćwiczenia codziennie nawet 2 razy dziennie i czuję że ból pomałuuuu odpuszcza leżę często na dywanie z nogami na taborecie mam nadzieję że będzie coraz lepiej ale nie wiem żałuję tylko że od razu nie robiłam rezonansu tyle kasy wydałam niepotrzebnie ale liczyłam na pomoc i ulgę w cierpieniu ale to że płacisz nie oznacza że otrzymasz fachową pomoc po niedzieli idę z opisem rezonansu do neurologa z NFZzobaczymy co powie wszystkim cierpiącym życzę dużo wytrwałości mało stresów one też źle wpływają na powrót do zdrowia musimy starać się być spokojni aby mięśnie były rozluźnione wiem że to ciężko w takim bólu ale musicie z tym walczyć o ile się tylko da mój mąż tylko prosi abym się znowu śmiała jak kiedyś należę do osób zabawnych pełnych życia mogłam góry przenosić na chwilę obecną gdzieś to wszystko uciekło w październiku mam wesele jedynego syna jeżeli będzie trzeba to poproszę o blokadę nie wyobrażam sobie że będzie bolało jeszcze w tak ważnym dniu załamię się