ale się autor broni przed tą nerwicą

08-10-2007 o 18:36, gość :
ale się autor broni przed tą nerwicąJa całe życie mam nerwice
objawia się ona w bardzo różny sposób. Do teraz nie potrafię rozróżnić, czy rzeczywiście mi coś jest czy nie. Kiedy czeka mnie coś ważnego, rozmowa, testy, sprawdziany zdarza mi się prawie zawsze chorować. Czuje gorączkę,boli mnie głowa, lecą mi łzy..ale nie mam gorączki, ani zapalania spojówek. Jest to dość przekonywujące, gdyż nieraz udało mi się nabrać mamę, by zostać w domu... Potem idę do lekarza, ale lekarz mowi, że to pewnie początek grypy
a na drugi dzien już wszystko jest w porządku...To samo z bólami brzucha..które czuje, ale ich nie ma. Kiedyś brałam na to leki..ale one w cale nie były potrzebne, teraz muszę po prostu się przespać..albo zapomnieć..i nagle przestaje
nieraz nie potrafię się sama wyleczyć, nieraz wydaje mi się, że mam jakiś zaburzenia psychiczne, które nie pozwalają mi myśleć... wtedy na serio nic nie mogę zrobić.. kładę się i leże dopóki mi nie przejdzie.. cały czas mam uczucie otępienia. Sama czuje, że powinnam pójść do psychologa, kiedyś nawet byłam ze względu na szkołe, ale kompletni nie byłam sobą. Do teraz było dobrze, ale czym więcej problemów tym większa chandra. Teraz jak zebrało się wszystkiego na raz, nie ma gdzie szukać pomocy..świat się wali..Czasu mam mało, ale nic nie potrafię zrobić, słucham muzyki, oglądam coś, czytam żeby się uspokoić. Nieraz wydaje mi się, że wszystko jest ok..a potem zdaje sobie sprawę jakie to było mylne wrażenie i czuje się jeszcze gorzej. Nauczyć się z tym żyć... Łatwo wszystko zwalić na narkotyki czy alkohol. Dziwnie, że kiedy zaczynasz czegoś próbować, zdajesz sobie sprawę, że coś z tobą nie tak, ale wcześniej działo się praktycznie to samo. Z tobą jest podobnie, pewnie też miałeś to zawsze, ale znalazłeś sobie niby jakieś źródło problemu i kurczowo się go trzymasz. To właściwie nie pomoże.. i jeżeli nie znajdziesz jakiegoś lekarstwa to trudno ci będzie być szczęśliwym
![]()
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.