Reklama:

Prosze o pomoc złe eeg i źle się czuję (77)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-02-2008, 20:22:00

ja tez mam nerwice ale ziolko mnie uspokaja, powiedzcie mi czego w us thc jest skladnikiem leków na rożne schorzenia?? moja nerwica polega na tym ze jak sie nudze np. na lekcji w szkole to czuję jak odlatuje, taki ból ale raczej psychiczny, musze sie trzymac ławki zeby nie poleciec, czuje jakby mój umysl wylatywał z ciala, no ale go nie wypuszczam, bo nie wiem co moglo by sie stac. te wasze objawy sa skutkami braku narkotyku we krwi to jest chyba proste, raz wezniesz to mozesz sie uzaleznic, z tego taki moral mamy albo nie proboj wogole, albo cpaj az do smierci... bo jesli przestaniesz brac to pojawi sie jedno gowno, dadzą ci leki, i pojawi sie drugie, az wkoncu staniesz sie roslinką, ja nie biorę niczego, lekarzy mam gdzies palę ziolko i dobrze sie mam... pap
gość
10-03-2008, 20:36:00

te wszystkie objawy opisane na poczatku, szybkie bicie serca, drzenia konczyn, zle wyniki eeg itp niestety sa objawami neuroboreliozy.
gość
20-03-2008, 11:49:00

Jeżeli chce się poprawić zapis EEG można także spróbować biofeedbacku .
gość
20-03-2008, 11:54:00

takie objawy może mieć też osoba cierpiąca na tężyczkę.
gość
20-03-2008, 15:19:00

możesz miec tętniaka mózgu
gość
20-03-2008, 15:21:00

gość
20-03-2008, 15:24:00

Początkująca
23-03-2008, 10:36:00

DO AUTORA
wiesz to że Twój wynik eeg nie jest prawidłowy może zalezec np tylko od budowy Twojego mózgu i tyle.przynajmniej tyle mi wytłumaczył mój lekarz. od 6 lat sie lecze na padaczkę i do dziś nie znam przyczyny dlaczego tak nagle sie pojawiła, gdyż żadnego większego urazu nie miałam. poprostu tak zbudowany jest Twój mózg i to wykazuje badanie eeg. spróbuj sie uspokoic a wszytsko bedzie dobrze
powodzenia))
gość
24-03-2008, 17:13:00

Witam.. to jest typowa nerwica sercowa.. ja mialem to zdazenie w swieta bozego narodzenia.. tylko ze gorsze.. odplywalem juz w lozku.. noc przezimowalem jakos.. a na drogi dzien masakra!! nic sie nie martw tymm. poprostu musisz olewac to wszystko. ja chodze do swojego psychologa i jest luzz. nic sie nie martw tymi zapisami.. tak musi byc widocznie. zapisz sie do jakiegos dobrego psychologa albo terapeuty.. i musisz przestac myslec o sercu. nich ono sobie pracuje ty sie zajmuj innymi sprawami.. bo gdy myslisz o tym to wtedy nerwica zaczyna cie atakowac.. zakecane jest tez sie dobrze odrzywiac.. warzywa i owoce.. kawe lepiej odstaw bo Ci serce wyskoczy. poprostu zacznij to olewac i nie mysl tak o tym bo to co przezyles kiedy powroci do ciebie. mnie wywiezli na pogotowie wieczorem bo tak mi serce bilo ze nie moglo sie uspokoic.. pozdrawiam.
gość
24-03-2008, 17:23:00

Witam.. to jest typowa nerwica sercowa.. ja mialem to zdazenie w swieta bozego narodzenia.. tylko ze gorsze.. odplywalem juz w lozku.. noc przezimowalem jakos.. a na drogi dzien masakra!! nic sie nie martw tymm. poprostu musisz olewac to wszystko. ja chodze do swojego psychologa i jest luzz. nic sie nie martw tymi zapisami.. tak musi byc widocznie. zapisz sie do jakiegos dobrego psychologa albo terapeuty.. i musisz przestac myslec o sercu. nich ono sobie pracuje ty sie zajmuj innymi sprawami.. bo gdy myslisz o tym to wtedy nerwica zaczyna cie atakowac.. zakecane jest tez sie dobrze odrzywiac.. warzywa i owoce.. kawe lepiej odstaw bo Ci serce wyskoczy. poprostu zacznij to olewac i nie mysl tak o tym bo to co przezyles kiedy powroci do ciebie. mnie wywiezli na pogotowie wieczorem bo tak mi serce bilo ze nie moglo sie uspokoic.. pozdrawiam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: