Reklama:

Prosze o pomoc złe eeg i źle się czuję (77)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-11-2006, 20:00:00

wejdź na stronę http://www.nerwica.com/ i wpisz hasło narkotyki to dowiesz się ile ludzi zachorowało na podobne objawy jakie opisujesz. Jedynym sposobem na pozbycie się tych objawów jest ich olewanie. Żeby to zrobić trzeba zrewidować podejście do życia. U wielu ludzi nerwica pozostaje w stanie uśpienia i nawet nie zdają sobie sprawy z tego że ją mają. Dopiero po takich przygodach jak twoja dowiadują się o tym. Narkotyki mogą u niektórych odblokowywać pewne predyspozycje do zachorowania. Myśle że to wydarzenie nie jest bezpośrednią przyczyną twoich objawów, zastanów się czy wcześniej nie miałeś jakiś problemów czy kłopotów w swoim życiu.
gość
07-11-2006, 17:16:00

Czynność podstawowa 11 Hz. Rz obecna. W zapisie
spoczynkowym w okolicach skroniowych czynność 9 Hz
o znacznie większej amplitudzie. Podczas Fs w prawej
okolicy skroniowej zespoły iglicy - fali ostrej.
Od Fs 24 Hz do końca Fs ciągła czynność napadowa w tej
okolicy. Hv nie aktywuje zapisu.

No a to moj zapis EEG z maja tego roku, 21 lat.

Nie wiem do tej pory skad to sie wzielo, MRI i CT czyste.

Podejrzenie neuroboreliozy. (wynik pozytywny IgM). Jednak neuroborelioza odrzucona zostala jako przyczyna tego nieprawidlowego zapisu.

Skad to moglo sie wziąść??
Początkujący
08-11-2006, 18:22:00

No dobrze nerwica naerwica... ale wytlumacz te zly zapis eeg i to ze zle sie czuje.... czekam na odpowedz i pozdrawiam.
Prosze o pomoc
gość
28-11-2006, 15:29:00

?????
gość
11-12-2006, 18:46:00

Hej jaco,
myślę że jedyne co może Tobie pomóc to AKUPRESURA - leczniczy masaż stóp. Jeżeli nie wiesz co to jest, wejdź sobie na stronę akupresura.akcjasos.pl i tam jest wszystko napisane. Ja w wieku 17-18 lat miałam bardzo podobne objawy jak Twoje, z tym że po paleniu papierosów. Też bardzo długo mi się to utrzymywało i wyszłam z tego tylko i wyłącznie dzięki temu masażowi; przyjmowałam też regularnie i w dużych dawkach potas ( Aspargin) i magnez (Dolomit). Jeżeli byłbyś zainteresowany dalszymi informacjami, napisz do mnie: mk9925@gazeta.pl
Początkująca
03-01-2007, 00:01:00

zapis EEG bywa nieprawidłowy u osób KOMPLETNIE ZDROWYCH. A taki jak twój nie świadczy o niczym. Nie jest to badanie bardzo czułe, obecnie ma znaczenie głównie w padaczce. Nie leczy się zapisu EEG. Zluzuj to. Idź do psychologa
go
gość
29-01-2007, 14:30:00

czy macie jeszcze jakies sugestje?
gość
30-01-2007, 13:11:00

Pomimo ogromnego rozwoju medycyny akademickiej, chorób wciąż przybywa. Leczenie farmakologiczne, inżynieria genetyczna czy też transplantacja komórek macierzystych nie są działaniami przyczynowymi wobec ponad 90% występujących chorób. Dlatego metody te wypiera nowa medycyna, która bez inwazji w organizm usprawnia komunikacje komórkowe oraz ich wymianę z centralnym układem nerwowym.
Codzienne życie, jak również starzenie, nie musi już nieść ze sobą cierpień. Dopóki człowiek żyje, dopóty większość komórek jego organizmu funkcjonuje prawidłowo. Jeśli co pewien czas, odświeżymy pamięć komórek i jej wymianę z centralnym układem nerwowym, (podobnie jak to czynimy w komputerze), wówczas mózg samoczynnie uaktywnia procesy samozdrowienia całego organizmu. Jest to możliwe, również w przypadkach większości chorób uznawanych za nieuleczalne.

Stowarzyszenie Przeciwdziałania Powstawaniu Chorób i Kalectwa „Siła Życia” oraz Międzynarodowy Instytut Zdrowia w Gliwicach, organizują bezpłatne szkolenia połączone z prezentacją nowej bezinwazyjnej metody przywracania organizmowi zdolności do samoregulacji oraz samonaprawy. Pierwsze subiektywnie zauważalne zmiany regulacyjne występują w organizmie już w ciągu kilkudziesięciu minut i są potwierdzane medycznym sprzętem pomiarowym.
Z metodą tą możecie się zapoznać biorąc udział w bezpośredniej transmisji telewizji internetowej „TV Zdrowie” na stronie www.zdrowieSOS.pl we wtorki i czwartki o godz. 1700 lub na bezpośrednim bezpłatnym spotkaniu w gliwickim Instytucie. Na stronie tej znajdziecie „kopalnię wiedzy” o prawdziwych przyczynach chorób i sposobach skutecznego ich leczenia, a filmy o zdrowiu są emitowane całą dobę. Filmów tych będzie coraz więcej i będą grupowane tematycznie.
Metoda ta jest wrogo przyjmowana przez świat medycyny akademickiej, ponieważ każdy po przeszkoleniu może ją stosować w domu wraz z całą rodziną nie posiadając wykształcenia medycznego. Zapoznajcie się z nią sami, zanim uwierzycie w jakiekolwiek oszczerstwa.
Monopolistyczna medycyna akademicka, przy współudziale niektórych nieuczciwych mediów, z całą mocą zwalcza tę metodę, ponieważ uznaje ją za zagrożenie dla własnych interesów oraz ogromnych wpływów z reklam nieskutecznych leków.
Więcej informacji znajdziecie na www.kłamstwamedialne.pl

Informacje telefoniczne 032 2345 777 codziennie w godz. od 800 do 2000.

gość
10-02-2007, 12:37:00

?
gość
10-02-2007, 17:45:00

Badanie eeg nie jest takie złe - takie wyniki eeg mozna miec całe życie i byc zdrowym. Moje dziecko ma bardzo złe wyniki ale nie ma napadów padaczki i lekarze są w kropce bo nie mogą podac jej leków bo nie leczy się wyników tylko napady. Poczytaj trochę o padaczce nie zapomionając że są różne odmiany tej choroby.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: