Witaj Sandra To, że tak napiszę obchodzicie malutkie święto
Widzisz czyli wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że powinnaś zmienić lekarza. wydaję mi się, że będzie to dobre posunięcie. Co do dodatkowych badań, pewnie że lepiej je wykonać. Zawsze dadzą one jakiś pogląd. Poza tym tarczyca to dość ważny narząd i warto poświęcić jej uwagę, jeśli istnieją ku temu powody.
Odnośnie spotkania...Było nie tylko przyjemnie, ale i magicznie Aldona wie o co chodzi To, że bardzo miło się nam rozmawiało i to, że przyjemnie się nam spacerowało, skutkowało tym, że czas nam bardzo szybko zleciał, nawet za szybko. Cóż taki urok czasu. Ja również odniosłem wrażenie, że dobrze czuliśmy się w swoim towarzystwie. Wydaje mi się, że to zasługa tego, o czym wspomniała Aldona. Wiedząc, że ta druga osoba cierpi na to samo nie czuliśmy się skrępowani, nie wstydziliśmy się itp.
Na koniec nawiązując do spotkania w większym gronie. To naprawdę byłby świetny pomysł, ale wymaga on chęci od nas wszystkich. Myślę, że ja z Aldoną udowodniliśmy, że można się spotkać i fajnie spędzić czas, wystarczy tylko chcieć