Reklama:

Poznajmy się (581)

Forum: Padaczka

Komentatorka
07-04-2017, 10:50:12

Dario super. Gratuluję. To teraz życzę wam udanego wspólnego życia,aby każdy problem który się pojawi na waszej drodze był do rozwiązania i abyście zawsze byli tak zakochani jak teraz albo i bardziej.
Aldona to nie zła praca choć wiadomo idealnej pracy to chyba nie ma, albo mają jak tylko szczęściarze.
Tomku cieszę się że miałeś udany weekend.
Jeju jajuz nie daje rady. Szukamy mieszkania musimy się przeprowadzić bo z mieszkaniem z moimi rodzicami to nic dobrego nie wychodzi a mi już nerwy wysiadają. Do rzeczy. Wiadomo nie mamy nie wiadomo jakich funduszy, ale jest ich trochę na nasza kieszen i ci nam odpowiadają, ale oczywiście albo nie można zwierząt a mamy kota, albo ludzie chcą wynająć tylko staruszkom albo osobom samotnym a nie rodzinom co jest bez sensu dla mnie bo przecież osoba samotna to co chwilę może kogoś sprowadzać albo imprezy robić a rodzina to raczej nie no ale oni mają tak głupie myślenie. Albo po prostu ludzie chcą wynająć ale belgom i od razu odmawiają, jak mnie to wkurza... Serio to bez sensu. Jestem na skraju wytrzymania.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
Początkująca
07-04-2017, 13:18:15

sandro nie deneruj sie trochę cierpliwosci a się ułoży
kto jeszcze jest za moim pomysłem może więcej nas bd
Początkująca
07-04-2017, 20:35:56

Pewnie wspólne spotkanie nie jeat złym pomysłem :) Nie przejmuj się Sandra, głowa do góry :) Trzymam kciuki żeby Wan się udało :)
gość
08-04-2017, 08:56:36

Też mam takie wrażenie, że idealną pracę to mają super szczęściarze...
Sandro co do przeprowadzki, spokojnie znajdziecie dla siebie odpowiednie zacisze. Niestety na głupie wymagania nic nie poradzicie, musie być po prostu cierpliwi, a na pewno traficie na te cztery kąty.
Spotkanie we własnym gronie nigdy nie jest złym pomysłem
Komentatorka
09-04-2017, 16:05:57

Tomku mam nadzieję że coś znajdziemy.
Dziewczyny dziękuję. 😘
Też bym się spotkała ale ja to w pl rzadko jestem haha
Słuchajcie mam pytanie. Czy można nie wiedzieć że się miało w nocy atak? Sprawa wygląda tak że obudziłam się i boli mnie język wygląda jak pogryziony policzek też, więc dziwna sprawa. W nocy pamiętam że obudziłam się na plecach podczas gdy zawsze budzę się przy zmianie pozycji a zasypiam na boku, obudziłam się też bez zatyczka w uszach i musiałam ich szukać po całym łóżku, tak więc podejrzane to wszystko.
Wiecie co ja to mam pecha. Od wczoraj biorę keppre dwa razy dziennie czuję się ospala jestem nerwowa ale to nic na dodatek od piątku jestem chora a od wczoraj mam zapalenie pęcherza chyba krąży nade mną fatum...
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
Początkująca
10-04-2017, 08:02:46

hej sandra mogło tak byc że miałaś atak w czasie snu ale najlepiej bd jak pójdziesz do lekarza i się z nim skonsultujesz,nie wiem jak u ciebie z pogoda ale to może na zmiane pogody jakieś wirusy
gość
10-04-2017, 09:22:23

Fakt, trochę tych kilometrów do Polski to masz Sandro
Uważam podobnie jak Aldona, że mogłaś mieć atak w nocy. Raz, że mogłaś mieć utratę świadomości, a dwa, że potencjalny atak był podczas snu, a wiadomo, że wtedy się śpi. Może zapytaj męża czy coś wie na ten temat? Na pewno tez musisz wspomnieć o tym lekarzowi, w końcu raczej tak nie powinno być.
Co do leku to one różnie działają. Mogą też mieć taki efekt uboczny w postaci senności. Może to też być reakcja na pogodę itp.
Niestety w życiu bywa i tak, że jak jest dobrze to jest dobrze, a jak cos się psuje to i inne elementy szwankują.
W każdym razie życzę szybkiego powrotu do zdrowia
gość
22-04-2017, 14:24:19

Jak tam u Was po świętach? Bo u mnie całkiem dobrze. Troszkę może przesadziłem z łakociami, ale że na zewnątrz było raczej pogodnie to na spacerku szybko zbędne kalorie się spaliło W sumie to nie długo znowu dłuższy weekend i znowu będzie okazja na dłuższy relaks. Macie jakieś plany?
Początkująca
22-04-2017, 16:33:33

hej u mnie super w gronie rodziny spędziłamwybawiłam się.w poniedziałek byłam w pracy do 16tej krótko było otwartea potem relaks dalej w tym samym gronie,czy ja bd miała dłuzszy weekend to nie wiem jeszcze nic ,dzis to sobie odpoczełam ale w niedzielę to chyba tomcio wiesz jakie plany mam,nasze spotkanie będzie zapoznawcze
gość
22-04-2017, 18:11:50

Oj tak w te święta można było się zabawić A co po niektórzy to chyba zapomnieli jak smakują słodycze Co ja mam z tymi słodkościami
Aldona ja bym miał nie wiedzieć jakie masz plany, w końcu mamy te same plany, ba nawet będziemy je realizować w tym samym miejscu i o tym samym czasie Patrz jaki dziwny traf

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: