Dario super. Gratuluję. To teraz życzę wam udanego wspólnego życia,aby każdy problem który się pojawi na waszej drodze był do rozwiązania i abyście zawsze byli tak zakochani jak teraz albo i bardziej.
Aldona to nie zła praca choć wiadomo idealnej pracy to chyba nie ma, albo mają jak tylko szczęściarze.
Tomku cieszę się że miałeś udany weekend.
Jeju jajuz nie daje rady. Szukamy mieszkania musimy się przeprowadzić bo z mieszkaniem z moimi rodzicami to nic dobrego nie wychodzi a mi już nerwy wysiadają. Do rzeczy. Wiadomo nie mamy nie wiadomo jakich funduszy, ale jest ich trochę na nasza kieszen i ci nam odpowiadają, ale oczywiście albo nie można zwierząt a mamy kota, albo ludzie chcą wynająć tylko staruszkom albo osobom samotnym a nie rodzinom co jest bez sensu dla mnie bo przecież osoba samotna to co chwilę może kogoś sprowadzać albo imprezy robić a rodzina to raczej nie no ale oni mają tak głupie myślenie. Albo po prostu ludzie chcą wynająć ale belgom i od razu odmawiają, jak mnie to wkurza... Serio to bez sensu. Jestem na skraju wytrzymania.