Reklama:

Poznajmy się (581)

Forum: Padaczka

Komentatorka
31-03-2017, 15:01:10

A zapomniałam. Wyobraźcie sobie, że dziś przyszedł mi list z ubezpieczenia że to pismo co dał lekarz jest zle i oni nie mogą wzroci kasy za ta keppre, na szczęście napisali że oni będą się kontaktować z lekarzem w cały rozwiązania problemu. No ja myślałam za padnę. Co za lekarz konowal.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
Początkująca
31-03-2017, 19:50:13

Dziękuję kochani mam nadzieję że bd miły, a nie chwalilam się bo nie miałam za bardzo czasu zabiegana byłam z jednej pracy do drugiej jakąś papierologie musiałam wypełniać, a co do bólu głowy to i mi doskwiera na tą pogodę, mogła by się już ustatkowac albo to zatoki sama już nie wiem, życzę wszystkim miłego wieczoru i oczywiście weekendu udanego
gość
01-04-2017, 08:43:14

Fakt zdawanie prawka w obcym języku do łatwych nie należy. To prawda, że egzaminatorzy mogą tak skołować, że człowiek może zgłupieć. Dodatkowo jeszcze jest tam jakiś poziom stresu, więc to wszystko może zakłócić tok myślenia.
Pewnie Sandra jak jest możliwość, że możesz nie wstawać to lepiej z tego skorzystać. Ataki do przyjemnych nie należą, więc im mniej ich tym lepiej.
Zawsze mawiam, że niektórzy lekarze pomylili się w wyborze kierunku zawodowego, ale cóż poradzić. Oby nie trafiać na nich.
Aldona Twój początek w nowej pracy z całą pewnością będzie miły Nie ma innej opcji
Dziękuję i również życzę Wam udanego weekendu i dobrego relaksu po pracy
Początkująca
01-04-2017, 15:33:16

Hej wszystkim jestem w pracy jak narazie bez zastrzeżeń chodź troszkę nudno jest ale daje rade jest spokój i cisza a to lubię
Komentatorka
03-04-2017, 09:24:40

Cześć kochani.
Co tam u was po weekendzie? Tomku byłeś gdzieś? Aldona dobrze że ci praca odpowiada to czym się zajmujesz?
Dziś pierwszy raz zazylam keppre zobaczymy co będzie. Za dwa tygodnie jadę do Polski szczerze trochę się boję bo podróż nocą. Niby mogę spać ale wiadomo w samochodzie się tak nie wyspie a i mały pewnie będzie się budzil i marudził, choć zobaczymy.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb1f.lilypie.com/PmsKp1.png[/img][/url]
gość
04-04-2017, 10:17:51

Aldona to fajne, że nie masz żadnych zastrzeżeń co do nowej pracy. Jeśli wszystko Tobie odpowiada to bardzo dobrze. Wiadomo, że niezbyt chętnie idzie się do pracy, której się nie lubi.
Tak Sandra weekend spędziłem wypoczynkowo. W sobotę wybrałem się na przejażdżkę. Po drodze zahaczyłem o jezioro. Oczywiście nie kąpałem się, tylko spacerowałem wokół jeziora. Właściwie tylko wokół pewnego fragmentu jeziora, bo całego to raczej bym nie obszedł. Fajna pogoda była, więc taki relaks na łonie natury był wyśmienity. Jeszcze na dodatek zjadłem rybkę w pobliskiej smażalni, także z wyprawy wróciłem szczęśliwy i najedzony W niedzielę też się wybrałem na spacer, ale to już w moim mieście. Oj wypocząłem sobie w ciągu tych dwóch dni, teraz mam dużo zapasu pozytywnej energii na ten tydzień.
Oby lek skutkował, choć pewnie stwierdzisz to dopiero po jakimś czasie. Niemniej jednak oby było dobrze, i tego życzę
Wiadomo podróż nocą to nie to samo co sen w łóżku, komfort w aucie jest trochę inny. Jednak nawet ta godzinka snu w aucie i tak będzie lepszym rozwiązaniem niż jazda bez snu. Zresztą pewnie po podróży udasz się na sen, więc będzie czas na odrobienie zaległości.
Jak w razie co to synkowi zaśpiewasz kołysankę Podobno skutkują, ale co ja tam mogę wiedzieć...
Początkująca
05-04-2017, 20:52:12

Hej wszystkim :) Nie było mnie tu jakiś czas :) Co u Was słychać? :) Ja po wyjściu ze szpitala, zero ataków i mam nadzieję, że tak zostanie, chyba lek naprawdę u mnie się sprawdza :) Poza tym muszę się pochwalić w sobote na wycieczce do Częstochowy, chłopak mi się oświadczył! :) Rok wyjatkowo dobrze się zaczął i mam nadzieję, że będzie to trwało jak najdłużej :)
gość
06-04-2017, 11:05:42

Dario przyjmij moje gratulacje Niech Wam obojgu życie układa się jak najlepiej
Co do ataków to obyś już nigdy nie miała ataków. Zresztą życzę tego nam wszystkim tutaj obecnym
Tak generalnie to u mnie akurat dobrze. Na szczęście ten tydzień jest o wiele przyjemniejszy, bo ani główka nie boli, ani żadnych innych niepokojących objawów. Za jakiś czas mam wizytę u lekarza i jestem bardzo ciekawy tego spotkania. Zobaczymy jak mi wyjdą badania i czy uda mi się coś zdziałać w kwestii opisu choroby. Przyda się on na komisję, ale to zobaczymy, czas pokarze
Początkująca
06-04-2017, 14:10:08

hej wszysrtkim w pracy ok chodz trochę ciężko ,zajmuje sie zakładami buchmacherskimi i 12 godz prawię siedzę przed kompem,,hm jak wiekszosc z nas jest z polski to może za jakiś czas byśmy zrobili jakieś wspólne spotkanie ???byśmy się spotkali w realu?i porozmawiali ....Gratulację dario
gość
07-04-2017, 10:02:40

Jestem za wspólnym spotkaniem. Także podpisuję się pod pomysłem Aldony

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: