No wlasnie, dla kogo sa a dla kogo nie sa te Immunoglobuliny? Artykul bardzo ogolny.
gradia 2010-01-21 14:20:31 Witam wszystkich bardzo serdecznie ,jestem mamą 3 letniego Danielka, u którego zdiagnozowano tę chorobę.Daniel rozwijał się prawidłowo- stawał ,raczkował tylko chodził na paluszkach.My leczymy się w Warszawie na Banacha u dr Ryniewicz Barbary,czekamy na badania genetyczne.Strasznie ciężko mi przyszlo aby się przelamać i poczytać forum ,bo nie jet to łatwe ,ale trzeba wziac się w garść .Podaję Danielkowi suplement diety vit z gr B UTEPLEX 2 amp w tygodniu może ktoś słyszał o tym leku ,zaleciła mi go dr z Wrocławia bo tu mieszkamy Uteplex jest dostępny tylko we Francji,Mogę odsprzedac 5 opakowań jeśli jest ktoś zainteresowany,ja widzę poprawę u mojego dziecka,już się tak nie przewraca jak kiedś a oprócz tego rehabilitacja,masaż,basen,itp.Chętnie porozmawiam z mamami chorych dzieciaczków Pozdrawiamy wszystkich bardzo gorąco-Ewa
Gość 2011-01-28 18:10:14 Witam.
Jakiś czas temu, może rok dowiedzialem sie o leku o nazwie PTC124 "przełom w leczeniu dystrofii mięśniowej"
lek został opublikowany w 2007r. Miał pomagac dystrofii mięśniowej Duchenne'a. Ale mial byc przelomem w pracach nad innymi dystrofiami, i jest rok 2011 i dalej nic.
A polscy naukowcy czy lekarze neurolodzy totalna klapa brak wiedzy. Wysyłałem meile do rożnych instytucji i lekarzy barak odpowiedzi.
Osobiście jestem chory na charcot marie tooth, nie życzę najgorszemu wrogowi ta choroba mnie powoli zabija muszę rezygnować ze swoich marzeń, planów.
Zapraszam do Intensywnego komentowania na forum Lekarstw itp.
Gość 2011-01-28 18:10:14 Witam.
Jakiś czas temu, może rok dowiedzialem sie o leku o nazwie PTC124 "przełom w leczeniu dystrofii mięśniowej"
lek został opublikowany w 2007r. Miał pomagac dystrofii mięśniowej Duchenne'a. Ale mial byc przelomem w pracach nad innymi dystrofiami, i jest rok 2011 i dalej nic.
A polscy naukowcy czy lekarze neurolodzy totalna klapa brak wiedzy. Wysyłałem meile do rożnych instytucji i lekarzy barak odpowiedzi.
Osobiście jestem chory na charcot marie tooth, nie życzę najgorszemu wrogowi ta choroba mnie powoli zabija muszę rezygnować ze swoich marzeń, planów.
Zapraszam do Intensywnego komentowania na forum Lekarstw itp.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.