Tak jest ! W pierwszej kolejności neurolog a potem okulista. Neurolog zleci serię badań które będą miały na celu wykluczyć te wszystkie najgorsze choroby typy SM, Miastenia, guzy, tętniaki itp.
Będzie dobrze

-----------------------------
Kasia
11-08-2006 o 15:29, dominikabicka :
Cześć. Od kilku lat borykam się z podwójnym widzeniem. Epizody dwojenia się obrazu trwają do dwóch miesięcy. POjawiają się samoistnie i w ten sam sposób ustępują. MImo uporczywych prób zdiagnozowania mojego przypadku jeszcze nikomu nie udało się znaleść przyczyny tego zaburzenia. Może jest ktoś, kto spotkał się z podobnym przypadkiem lub sam doświadczył dwojenia się obrazu? Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź.
08-12-2008 o 09:42, gość :
Buuuuu...![]()
A ja znowu zaczynam widzieć podwójnie![]()
Miałam tylko 10 dni przerwy![]()
Oststnio przerwy między "atakami" trwają coraz krócej a same ataki coraz dłużej.
Nie wiem juz jak z tym zyć, bez kitu zaczynam wymiękać!!!
Wiem że są ludzie bardziej cierpiący itp, ale jakoś nie jest to dla mnie pocieszeniem![]()
kopać rowy można widząc podwójnie,
---------------------------------
Kasia
11-12-2008 o 10:10, gość :
Słuchaj,
proponuję Ci zmienic forum , na którym się wypowiadasz bo chyba nie jest to odpowiednie miejsce na tego typu odzywki.
Jeśli jesteś osoba zdrową ciesz się swoim szczęściem i przestań z łaski swojej nabijac się z tych którzy tyle szczęścia nie mają !!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.