Reklama:

pieczenie skóry - objaw neurologiczny (201)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-05-2016, 09:23:17

na pocztę prześle informacje
gość
19-05-2016, 12:23:32

koteq2@op.pl proszę o informację, jeżeli jest to możliwe. Pozdrawiam.
gość
20-05-2016, 22:03:18

michal778@interia.eu proszę o informację
gość
23-05-2016, 13:57:48

Witam.Mój syn ma12 lat.od pięciu lat bardzo cierpi z powodu piekących stóp(pieką go palce stóp).W wyniku bólu pojawia się wysypka na zewnętrznych krawędziach stóp.Ból maleje przy ochłodzeniu.Raz nawet przez kilka minut miał całkowity bezwład nóg.Ból występuje przy najmniejszym wysiłku,przy podwyższonej temperaturze ciała a także samoistnie podczas siedzenia.Neurologicznie został przebadany -wszystko ok.Teraz będzie miał serię badań immunologicznych.Genetyk zasugerował chorobę erytromelalgię.Czy ktoś zna lekarza który zajmuje się tą chorobą.Bardzo proszę o pomoc.MK
gość
24-05-2016, 09:28:10

Treść zablokowana przez moderatora

gość
25-05-2016, 15:06:07

WITAM.PANI DOKTOR OSOBIŚCIE SIĘ ZE MNĄ SKONTAKTOWAŁA.TO CO USŁYSZAŁAM JEST DLA MNIE NIE DO PRZYJĘCIA.OCZYWIŚCIE MOŻNA WYKONAĆ BADANIA GENETYCZNE POD KONTEM ERYTROMYRALGII ALE NA WYNIK MOŻNA CZEKAĆ NAWET CZTERY LATA A CZASEM MOŻNA GO W OGÓLE NIE POZNAĆ.DLA MOJEGO DZIECKA JEST TO WYROK. ON MA DOPIERO 12 LAT A NIKT MU NIE POTRAFI POMÓC.KONSULTOWANY BYŁ JUŻ TRZY RAZY NEUROLOGICZNIE ,MIAŁ RÓŻNE BADANIA IMMUNOLOGICZNE BYLIŚMY U GENETYKA A NAWET U PSYCHOLOGA. DLACZEGO LUDZIOM I DZIECIOM Z TAK RZADKĄ I BOLESNĄ CHOROBĄ SIĘ NIE POMAGA? MAMY CZEKAĆ CZTERY LATA I NIE WIADOMO CZY SIĘ CZEGOŚ DOWIEMY! CZY KTOŚ NAM POMOŻE!
gość
25-05-2016, 17:56:19

NIE OBIECUJĘ ALE MOŻE, PEWNE OBJAWY MOGĄ WSKAZYWAĆ NA INNĄ CHOROBĘ, MOŻE SĄ DWIE, A MOŻE TO DIAGNOZA ZŁA, NA POCZTĘ PRZEŚLĘ INFORMACJE
gość
25-05-2016, 19:07:55

Diagnozy jeszcze nie postawiono.To tylko domysły lekarzy.😞
gość
26-05-2016, 12:52:11

Proszę tylko nie pisać, że istnieje możliwość odbycia konsultacji i możliwe, że znajdzie Pan przyczynę. Byłem u Pana i w Pańskiej opinii pieczenie ma związek z uciskiem na nerwy w obrębie kręgosłupa. Niestety konsultowałem to z innymi specjalistami i faktycznie objaw bólowy może mieć z tym związek aczkolwiek pieczenie i wysypka nie! Więc proszę przestać pleść głupoty i robić ludziom nadzieje i naciągać na koszty. Jeżeli jest pan fizjoterapeutą to polecam fizjoterapeutyczne forum a nie neurologiczne.
gość
26-05-2016, 12:56:03

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: