Reklama:

Padaczka skroniowa - czy to mozliwe? (323)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Padaczka

gość
23-08-2011, 17:48:40

Treść zablokowana przez moderatora

Początkujący
23-08-2011, 18:07:38

Napisz jak już nie będzie tutaj potrzebny to go usunę bo mimo wszystko podawanie telefonu nawet w innych miejscach nie jest dobrym posunięciem.
Zawsze ciesz się życiem...
gość
24-08-2011, 01:34:02

Pani Barbaro, jestem pod wrazeniem , serce wali, cisnienie podskoczylo , jestem taka szczesliwa , wkrotce zadzwonie , porozmawiam z pania , ciesze sie na ta rozmowe, ulegam emocjom ,musze wyciszyc sie gdyz nie tylko stres mnie kladzie na lopatki, pozytywne emocje rowniez.Numer telefonu spisalam , jesli wyraza pani zgode to moderator moze wykreslic. Dziekuje, mam caly swiat w ramionach.
gość
24-08-2011, 15:08:30

jezeli tak uwazasz,to wykresl moj nr telefonu,mozna go znalezc na innych stronach,jestem osoba publiczna i ten nr jest zarezerwowany dla potrzebujacych pomocy,pozdrawiam,br
Początkujący
24-08-2011, 15:21:34

Ja uważam, że im mniej danych się poda w internecie tym lepiej:) Wystarczy, że ktoś wpisze twój numer w wyszukiwarkę i już się sporo o tobie dowie. Ja jak podaję swój telefon to zawsze włączam w orange taką usługę która daje dodatkowy numer.
gość
24-08-2011, 16:15:05

adrian 90,jestem takze neuropsychologiem,specem od padaczki skroniowej ale z jej powodu przeszlam na rente wiec nie jestem wiarytgodna,dzieki za pomoc,br
Początkujący
24-08-2011, 16:29:59

Nie sądzę, żeby przejście na rentę ograniczyło twoją wiarygodność a przynajmniej w moich oczach;]
gość
24-08-2011, 16:45:46

adrian90,ale ja mam stany pomroczne,na szczescie wyszlam z psychoz,dobrze,ze mam za co zyc jako pisarka a nie tylko skazana na mala rente,jestem idolem mlodziezy a od pazdziernika zaczynam dzienne studia z filozofii,studiujac jednoczesnie starogreke i piszac kolejna ksiazke,pozdrawiam,br
gość
24-08-2011, 17:08:43

adrian90,jestem przedewszsystkim szalonym artysta/ponad 20 ksiazek wydanych/poza tym jako psycholog kliniczny z 3.specjalizjami jestem bardzo kontrowersyjna,uwazam,ze choruje sie psychicznie na wlasne zyczenie/pomijajac uszkodzenia mozgu/,dokladam psychotykom,br
Początkujący
24-08-2011, 17:28:05

Możesz mi podać jakieś tytuły twoich książek? Jeżeli już je podawałaś gdzieś na forum to sory. A co cię skłoniło do studiowania filozofii?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: