Polecam doktora Nicponia!! Bydgodzcz Osielko tam przyjmuje prywatnie w klinicr epimigrat! CYTAT]Gość 2014-08-03 16:08:42
Witam . Ja od kilku lat mecze sie z takimi objawami.Co najlepsze od 2011 rok rocznie mialam wykonywane badania tomografi komputerowej i rezonansu magnetycznego .Procz małych zmian nic z tego nie wynikalo .W tamtym roku miala takie napady ze 3 razy bylam na izbie przyjec w szpitalu i stwierdzono ze uroilam to sobie.Za 4 tym razem powiedzialam ze bez podpisania lekarki ze jestem zupelnie zdrowa i ze jak mi sie cos stanie ona odpowie ze to .Przyjeto mnie na oddzial neurologiczny.Znowu wykona o Eeg glowy oraz rezonas Tk oraz Agio Tk .Stwierdzwnie lekarzy ze w sumie mi nic nie ma .Oczywiście guz sie powiekszyl ale nie przejeto sie tym .Zostala odeslana do domu i oczywiscie mialam byc pod opieka neurologa .I tu zostalam skierowana znoqu na Eeg i dopiero wtedy sie okazalo ze mam rowniez padaczke skroniowa .Zero lekow niczego .Az do lipca. W lipcu te same objawy i wogole skierowanie na pogotowiea tak bez przebadania stwierdzenie zeto nie przychodnia. Oczywis ie brak terminow na ten rok jakos doatalam sie do naurologa ide w srode .Ale dostaje nowe objawy mowi do ludzi ci mnie noe rozumieja a wie ze mowke wyraznie do ttego jakieś dretwiwnia co mam robic nie wiwm juz sama moze ktos ma podobne objawy przezycia .prosze o maile w razieczego dagmarka90@wp.pl Pozdrawiam