Reklama:

Padaczka a prawo jazdy (694)

Forum: Padaczka

gość
11-11-2008, 21:04:00

witam znajomi pod powiadaja mi zeby ukryc ten fakt sam juz nie wiem co robic? prosze o pomoc
gość
12-11-2008, 13:06:00

A jak sie coś wydaży no to co wtedy i co powiedzą znajomi.
Pamiętaj jedno nikt za Ciebie nie będzie odpowiadał a znajomi się odwrócą.
Pomyśl o sobie .......................
gość
18-11-2008, 21:00:00

Osobiście przeżyłem trzy wypadki z osobą, która dostała ataku za kierownicą. Również się leczyła, uwazała, że ataki ma bardzo sporadycznie i ryzyko praktycznie jest zerowe....
Drugi wypadek był naprawdę groźny...
Nie bagatelizujcie swojej choroby... Może was to uratować przed wyrzutami sumienia męczącymi do końca życia...
gość
18-11-2008, 21:09:00

do autora ostatniego postu.ze kierowca chory ,no rozumiem,ale ty napewno psychiczny ,ze tyle razy trafiles na taka osobe,a nie wierze w to ze za kazdym razem kierowcaą była inna osoba.
Wtajemniczony
18-11-2008, 21:22:00

Z reguly ten temat omijam szerokim lukiem bo dla mnie epileptyk ktory jezdzi samochodem jest zdrowo walniety w czerep ale jakos mnie tak naszlo zeby wejsc i przeczytac pare ostatnich postow, wiec do Gościa ktory napisal ile to juz kilometrow nie przejechal bez atakow, ze zatail fakt i ktory napieprza na goscia ktory zabil pare osob bo mial atak za kierownica i ktory napisal "Pogratulujmy idiocie, który nie rozumie gdzie są granice." a czy Ty rozumiesz gdzie sa granice ? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc, jezeli wiesz gdzie sa granice to bys za kolko nie wsiadl, nie wiem czy wiesz ale padaczki sie nie da wyleczyc farmakologicznie, jedynie ja mozna zaleczyc, mozesz sobie nie miec atakow 10 lat, przejechac 500 tys kilometrow a nagle Cie pieprznie atak, skasujesz samochod a po drodze np przystanek z ludzmi i co wtedy ? Tez bedziesz siebie nazywal idiota ktory nie wie gdzie sa granice ? Lepiej chyba aby sie to nie wydarzylo.
Do gościa ktoremu znajomi podpowiadaja o zatajenie swojej choroby aby moc zrobic sobie prawko i smigac samochodem, zapytaj moze znajomych co Oni by zrobili na Twoim miejscu i co by zrobili gdyby dostali ataku za kierownica i skrzywdzili niewinne osoby ktore potracil czy w ktore wjechal jakis rozgarniety jak cholera epileptyk...
Do goscia ktory mial 3 wypadki z osoba z epi ktora prowadzila, Ty tez zbagatelizowales ta chorobe, i po pierwszym i po drugim wypadku wsiadles do samochodu ktory prowadzila ta sama osoba co poprzednio wiedzac co sie moze stac, mogles temu jakos zapobiec, przynajmniej sprobowac ale wolales pojechac i efekty sa jakies sa...
Do goscia od ostatniego postu, nie obrazaj, nie znasz tej osoby, nie widziales jej, nie rozmawiales z nia, nie masz o niej zielonego pojecia wiec daruj sobie swoje malo rozgarniete uwagi...
Pozdrawiam
gość
19-11-2008, 15:44:00

Treść zablokowana przez moderatora

Wtajemniczony
19-11-2008, 16:25:00

No to teraz pojechales po calosci hahahaha, to co napisales to jest smieszne, skoro tak myslisz to powiedz mi czemu jeszcze zyjesz skoro powinienes sie poddac eutanazji bo przeciez jestes epileptykiem. Problemy zawsze beda czy to na forum czy to w zyciu a w sumie to na jedno wychodzi bo problemy z zycia przenosimy wlasnie na to forum, dla niektorych to forum to cos wiecej niz tylko pare glupich postow, pare pustych zdan. Ciekawi mnie jak dlugo jestes chory i czy jestes jeszcze na cos chory czy tylko na epi.
Pozdrawiam
gość
06-12-2008, 00:28:00

Treść zablokowana przez moderatora

gość
06-12-2008, 00:32:00

witajcie,czesto spotykam sie z opinia by zataic swa chorobe przed lekarzem bo inaczej nigdy nie zasiade za kierownica cos w tym jest przecierz nie tylko padaczka jest choroba ktora nie pozwala miec prawa jazdy a z marzen nie warto rezygnowac
gość
20-02-2009, 22:23:00

Ludzie ja nie rozumiem waszych poglądów na temat epileptyków . Myślicie ze jak epileptyk wyskoczy na drogę to obrazu spowoduje wypadek . a jak wyskoczy wariat na drodze wiele mamy takich szaleńców to nie spowoduje wypadku ? Tak samo kobiety niby jest mit ze kobiety to anioły na drogach *** prawda kobiety tez lobią szaleć za kołkiem . A może osoby w wadą wzroku nawet lekka nie powinny te zjeździć za kółkiem bo nie dowidzą i co bum wypadek morowany . wiele można by było tak wypominać i do każdej rzeczy można się przyczepić ale ludzie nie dajmy sobie wleźć na głowę . Epileptycy to tez normalni ludzie i tak samo jak i wy .chcą żyć tez z postępem cywilizacji !!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: