Interesuje się wieloma rzeczami, chorobami neurologicznych, psychicznymi, prowadzeniem bloga, dietetyka. Mam padaczke Petit mal. Potwierdzone po wizytach u neurologa i badaniach eeg. Nie wiem jaka praca się dla mnie nadaje. Jestem dretwa, wszyscy mnie wysmiewaja. Jedyna osoba, która mnie akceptuje jest mój chłopak.
Nie wiem gdzie w przyszłości mogę pracować, bo mam ogromne kłopoty z pamięcią, np. chcę wypowiedzieć zdanie i zacinam się, bo w połowie zapominam co chciałam powiedzieć (wszyscy mówią, że to moja wina, bo "trzeba było ćwiczyć pamięć") od zawsze miałam kłopoty z koncentracja. Jestem bardzo powolna, jakby ograniczona, a tak bardzo chciałabym się rozwijać. Chcę iść na studia (to moje marzenie) ale czy dam sobie radę? Nawet nie wiem na jakie.. żeby później wiązać z tym przyszłość. Czuję się jak śmieć. Z nikim nie rozmawiam, bo wstydzę się tego, że w połowie zdania przebywam, bo zapominam co chciałam rzec. Przez to ludzie mają mnie za idiotke, uśmiechają się do siebie, i patrzą na mnie jak na glupca