Reklama:

NEUROCHIRURG - ARKADIUSZ WILK (125)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Forumowiczka
16-08-2009, 08:40:00

Malwinko, możesz zapytać . A może chciałabyś znać mój PESEL?

W styczniu tego roku skończyłam 39 lat.
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 18:39:00

Witam. Jak długo się czekała na operację od wizyty u doktora Wilka?
pozdrawiam[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:09:00

Jutro mam wizytę u dr AWilka na Mokotowskiej, zapytam. Myślę, że zależy gdzie - na Kasprzaka czy w Garwolinie ? Zajrzyj do tego tematu. W temacie DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA, zgodnie z przyjętymi tam zasadami, napiszę więcej o wizycie kontrolnej.
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:16:00

Byłam u doktora Wilka w zeszły wtorek (11.08.)i mam mieć zabieg w trybie pilnym. Zrobiłam już badania. Z tego co zrozumiałam to zabieg ma się odbyć w Garwolinie lub na Kasprzaka w zależności gdzie będzie szybciej. Bardziej interesuje mnie jak szybko ty miałaś zabieg od pierwszej wizyty u doktora.[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:30:00

W moim przypadku było prawie tak samo. Prawie, bo dr Wilk rozważał także operację na Szaserów. Odbyła się na Kasprzaka bo tam było najszybciej - także miałam pilne / bezwzględne wskazanie na operację.
Na pierwszej wizycie byłam u dr AWilka 4 maja, operacja była 25 czerwca. Jeszcze jakieś pytania?
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:35:00

Tak też myślałam. Ile razy byłaś u doktora na wizycie przed operacją?[addsig]
goja
Forumowiczka
16-08-2009, 19:42:00

goja... nie pamiętam ile razy . Jeśli bardzo ci zależy na tej informacji to mogę sprawdzić w mojej karcie na Mokotowskiej. Uważam jednak, że nie ma to żadnego znaczenia.
Spinka
Spinka
Początkująca
16-08-2009, 19:45:00

Dziękuję za cenne informacje i odezwę się jak poznam już datę zabiegu [addsig]
goja
Forumowiczka
17-08-2009, 08:28:00

16-08-2009 o 10:10, gość :
WITAM!!!! spinka o to odpowiedzi : infekcje wyleczylam w 3 dni ODPOWIEDZ 2:złamałam noge prawa w kostce potknełam sie o zabawke mojego synka i uderzyłam sie w futryne . ODPOWIEDZ 3: jeszcze nie wiedza co to za guzek ale na rtg bylo go widac w czwartek pobiora mi wycinek poniewaz mialam najpierw zastosowane leczenie zastrzykami i nie pomogło . lekarz mowi ze to moze byc narosl wodna i ja tez mam taka nadzieje ale i tak trzeba go usunac .ODPOWIEDZ 4: mam dwuch synkow wojtek starszy ma 4 latka ! piotrus młodszy ma 2 latka ! ( łobuzy nie z tej ziemi musze miec oczy dookola głowy) . mam nadzieje ze wyjasniłam ci jakos to wszystko spinka a jesli moge zapytac to ile masz lat jestes bardzo opiekuncza ! to chyba zaleta bede w kontakcie papapa malwina

Malwina, jak tak czytam to co piszesz to mam wrażenie, że ty wcale nie jesteś chora. Cóż, to cecha większości z nas . Jednak niepokoi mnie bardzo guzek, o którym piszesz. Bardzo Cię proszę żebyś tej sprawy nie zaniedbała. Masz dzieci w bardzo młodym wieku, 24 lata to niewiele na bycie mamą (nie gniewaj się, ale tak myślę). Dobrze, że pomaga ci teściowa.

Piszemy tu i piszemy... ciekawe co by dr AWilk powiedział na taki "spam" w Jego temacie...

Spinka
Spinka
gość
17-08-2009, 08:28:00

witam spinka to tylko jestes 15 lat starsza odemnie!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: