Reklama:

NEUROCHIRURG - ARKADIUSZ WILK (125)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
31-08-2009, 11:48:00

no hej!!! moj synek ma 2 latka . w listopadzie 2008 dostał silnej goraczki (41 stopni) i przy niej napad padaczkowy byl ponad godzine nieprzytomny! lekarze zielonogorscy twierdzili ze to normalne przy tak wysokiej

goraczce, ale my mu zrobilismy badania w klinice neurologi dzieciecej i wyszlo ze jednak ma duze zmiany ktore nie mieszcza sie w normie wiekowej. pierw przez pol roku mial depakine ale napady mu wystepowaly wic zmienili mu na tegretol .po nastepnych 2 miesiacach zrobilismy mu badania kontrolne i jest gorzej ma wiecej zmian i fal ostrych .pan doktor dolozyl mu pol mililitra wiecej leku i kontrol za 2 miesiace mam wszystko opisane ale ja sie na tym kompletnie nie znam mam tylko nadzieje ze wyleczy sie do 5 lat papa malwina
Forumowiczka
03-09-2009, 10:56:00

Coś mi się nie podoba z lekami Twojego synka, dlaczego nie pomagają skutecznie?

Po 13 września wybieram się na następną kontrolną wizytę do dr AWilka. Opiszę tu, co dalej...
Spinka
Spinka
gość
03-09-2009, 12:42:00

witaj ! własnie nie wiadomo dlaczego wystepuja mu napady przy braniu tergetrolu lekarz sam sie zastanawial .zrobil mu wskaznik jest b.dobry czyli lek sie dobrze wchlania zwiekszyl mu dawke leku o pol mililitra i kazal przyjechac za 2 miesiace .zobaczymy jak nie bedzie mial napadow to znaczy ze na poczatku mial za mala dawke pozdrawiam
Forumowiczka
14-09-2009, 08:21:00

Wybieram się na wizytę kontrolną do dr Arkadiusza Wilka 15 września na ul. Wolską.
Nie wiem jak to będzie bo jestem zapisana na godz. 21.20
O której wrócę do domu ???
Lekarze mają ciężką pracę...
Spinka
Spinka
Forumowiczka
16-09-2009, 11:53:00

Wizyta skończyła się ok 22.00... w poczekalni czekali jeszcze pacjenci. Na szczęście z moim stanem zdrowia po operacji nie jest najgorzej. Dostałam kolejne zwolnienie lekarskie.
Dr AWilk wspomniał, że bywa na Szaserów...
Spinka
Forumowiczka
20-09-2009, 07:55:18

Na forum *** także można rozmawiać o dr Arkadiuszu Wilku:

http://forum.***/viewtopic.php?f=20&t=944&p=6596#p6596

Jest tam również kilka(naście?dziesiąt?) innych ciekawych tematów.

Spinka
Forumowiczka
28-09-2009, 14:19:46

Spine 2009-09-16 13:53:00 Dr AWilk wspomniał, że bywa na Szaserów...

Słyszałam, że podobno ma wrócić do Kliniki Neurochirurgii tylko na razie nic więcej nie wiadomo... nie wiem, co to znaczy "bywa". Może będę miała okazję dowiedzieć się podczas następnej wizyty kontrolnej.

Malwina, Ty jeszcze żyjesz? Jak Twoje choroby?
Forumowiczka
18-10-2009, 04:03:22

Doktor Arkadiusz Wilk znów pracuje (czyli operuje) w Klinice Neurochirurgii na ul. Szaserów w Warszawie w Wojskowym Instytucie Medycznym.

Bardzo się z tego cieszę i myślę, że inni pacjenci także.

Dla zainteresowanych wklejam link do tematu DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA :

http://www.forumneurologiczne.pl/forum/vt,33,102,44978,2850,DYSKOPATIA%20KR%C4%98GOS%C5%81UPA%20SZYJNEGO%20A%20OPERACJA

Ostatnio często jest tam mowa o dr A. Wilku oraz o kolegach po fachu.

Początkująca
18-10-2009, 22:31:54

witaj spinka !!!! wiesz nie mogłam cie znalezc ale wkoncu udalo mi sie !! dlugo nie pisałam ale chcialam ci napisac ze jezli chodzi o mojego synka od zwiekszonej dawki leku tegretol jest suuuper nie mial do tad napadow !!!!! jezeli chodzi o mnie kierownictwo w pracy przenioslo mnie na taki dział gdzie nie musze sie wcale pochylac i bole w kregosłupie ustały !!!!oczywiscie duzo pomogly leki ale zmiana stanowiska pracy okazala sie sukcesem . pracuje od 1 .09.09 i jest ok !! udalo mi sie zalatwic mojemu synkowi sanatorium (z powodu ciaglych chorub na gorne i dolne drogi oddechowe głownie oskrzela i zapalenie krtani ) turnus 21 dni jeszcze niewiem dokladnie jakiego dnia pojade ale napewno w tym sezonie !! pozdrawiam cie ciepło i zdrowiej mi tam !!!!!MALWINA
Forumowiczka
20-10-2009, 10:55:54

Malwinko Kochana! Jakże się cieszę, że się odezwałaś bo bardzo się martwiłam o Ciebie i Twoją rodzinkę...

Robię, co mogę żeby zdrowieć!
Ty też zdrowiej Kochana i ucałuj dzieciaczki !!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: