Reklama:

NEUROCHIRURG - ARKADIUSZ WILK (125)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-08-2009, 11:42:00

Dziękuję raz jeszcze! Jutro mam się stawić na oddział, w czwartek operacja;| trzymaj kciuki, odezwę się po!
POzdrawiam,
B.
Forumowiczka
10-08-2009, 11:47:00

Będę czekać tu na Ciebie B. !
Jeśli anestezjologiem będzie p. Krzysztof B. to się nie przestrasz... ma donośny głos . Dobrze budzi .
Spinka
Spinka
gość
11-08-2009, 07:08:00

MALWINA ! jak sie czujesz? wyzdowialas juz?
gość
12-08-2009, 21:22:00

witam !!! niestety jestem na chorobowym dluzszym! nadal te same dolegliwosci ale na tomograf musze czekac 2 miesiace!!!! pozdrawiam malwina
Forumowiczka
13-08-2009, 14:07:00

Malwina. Martwię się o Ciebie, serio. Jak długie ma być Twoje zwolnienie lekarskie? Jaki lekarz Ci je daje? I dlaczego tak długo masz zamiar czekać na badanie, które miałaś zrobić pilnie?
Spinka
Spinka
gość
14-08-2009, 07:06:00

a te chorobowe dluzsze to masz z powodu wirusiska czy z powodu kregoslupa malwina? jak zwykle piszesz tak, ze zrozumiec nie mozna.
gość
14-08-2009, 18:13:00

witam kochana ! ja wogole jestem chodzacy pech! wyobraz sobie ze w czasie kiedy zlapalam wiruska zlamalam noge i jestem w gipsie!! za 2 tygodnie bede mial zabieg bo mam guzka ktorego nie dalo sie zlikwidowac zastrzykami przeciwzakrzepowymi!jestem uziemiona . jest mi troche ciezko bo nie moge sie poruszac a mam male dzieci !dobrze ze tesciowa jeszcze mi pomaga bo bym chyba nie dala rady ! a co do kregoslupa u nas naprawde sie dlugo czeka na tomograf ! i tak w sumie szybko inni czekaja pol roku ja mialam na pilnie ! prywatnie zas 500 zl kosztuje nie mam tyle !specjalista ortopedii daje mi zwolnienie !dlatego mam teraz czas na zalatwienie wszystkich dolegliwosci ! jestem troche roztrzepana i dlatego co chwile cos mi sie zdaza. bede w kontakcie papa pozdrawiam malwina
Forumowiczka
15-08-2009, 07:14:00

Malwina. Wiem, nie lubisz tego, kochana, ale mam kilka pytań:

1. czy wyleczyłaś się już z infekcji?
2. którą nogę złamałaś, jak to się stało ?
3. jakiego masz guzka na litość Boską ?!
4. w jakim wieku są dzieci i ile ich jest?

Na razie tyle.
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam.
Spinka
Spinka
gość
16-08-2009, 05:19:00

malwina, odpowiadaj . ty nie jestes troche roztrzepana, tylko bardzo . nie można bagatelizować swojego stanu zdrowia
gość
16-08-2009, 08:10:00

WITAM!!!! spinka o to odpowiedzi : infekcje wyleczylam w 3 dni ODPOWIEDZ 2:złamałam noge prawa w kostce potknełam sie o zabawke mojego synka i uderzyłam sie w futryne . ODPOWIEDZ 3: jeszcze nie wiedza co to za guzek ale na rtg bylo go widac w czwartek pobiora mi wycinek poniewaz mialam najpierw zastosowane leczenie zastrzykami i nie pomogło . lekarz mowi ze to moze byc narosl wodna i ja tez mam taka nadzieje ale i tak trzeba go usunac .ODPOWIEDZ 4: mam dwuch synkow wojtek starszy ma 4 latka ! piotrus młodszy ma 2 latka ! ( łobuzy nie z tej ziemi musze miec oczy dookola głowy) . mam nadzieje ze wyjasniłam ci jakos to wszystko spinka a jesli moge zapytac to ile masz lat jestes bardzo opiekuncza ! to chyba zaleta bede w kontakcie papapa malwina

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: