Reklama:

LEWA,DOLNA KONCZYNA (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

05-08-2013, 18:34:35

Zdaje sobie sprawę, ze prawdopodobnie pisze w złym miejscu. Niestety odrzucono swego czasu moja propozycje powstania dzialu Ortopedia/Chirurgia .Sadze, ze mialby on więcej "chętnych", niż np. "Onkologia" (bez urazy dla zainteresowanych)
Ad rem
Nie wiem, co mi się stało .Gdy szedłem dziś do pracy, ale jeszcze nie doszedłem nagle mocno rozbolała mnie lewa noga, mniej więcej w zgięciu miedzy noga, a podbiciem stopy. Spowodowalo to utrudnienie w chodzemiu, szczegolnie po schodach. Wieczorem posmaruje to v. emulgel.Fakt, ze przekonałem się, ze skuteczność takich preparatow jest niska, ale efekt placebo dobr.y Co to jest z ta noga, nie mam pojęcia?
gość
07-08-2013, 07:25:47

Może masz uszkodzoną któromś z kośći śrudstopia trzeba rtg zrobić
Forumowiczka
07-08-2013, 11:31:25

Nie miałeś kiedyś urazu w tym miejscu?? Znajomy ma taką sytuację parę razy do roku. Łączy to właśnie z wcześniej przebytym urazem. Nie wiem czy do końca słusznie, ale tylko to nasuwa się na myśl.
Wiele razy miał robione RTG, które nic nie wykazuje. Dostaje zawsze środki przeciwbólowe i przeciwzapalne, oraz zalecenie robienia okładów.
gość
07-08-2013, 14:22:50

raf , a nie mozna po prostu napisac noga?, rozumiem konczyna bardziej naukowo. Ty raf pisales , ze jestes na rencie po wylewie , sam gubisz sie , stale cos kombinujesz ,oszukujesz i naciagasz ludzi na odpowiedzi, albo szukasz punktow do rankingu !
gość
08-08-2013, 15:18:11

gosc z 7 - godz 9: 2
ty raczej niczego nie udzielaj, zadnych porad medycznych , " ktoroms kosc srudstopia", czy ty nie masz wstydu? , obrazasz czytelnikow brakiem jakiejkolwiek znajomosci ortografii.Nauke zakonczyles w 3 klasie podstawowki.Wypozycz slownik w bibliotece ,i poucz sie najpierw.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: