Reklama:

kręgarz z krępy (451)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-07-2010, 11:46:29

Treść zablokowana przez moderatora

gość
15-07-2010, 14:31:49

Witam mam 16 lat. Od zawsze miałem kompleksy na tle mojej wielkiej głowy. Prawdopodobnie w dzieciństwie cierpiałem na kraniostenozę typu metopic. Mam pytanie. Czy można to jeszcze jakoś leczyć? Chcę żeby moja głowa wyglądała normalnie. Czy mam jakieś szanse na operację?
Zawsze miałem niską samoocenę trudności z nawiązywaniem nowych znajomości. Najlepiej nie wychodziłbym z domu. Proszę odpiszcie!

PS.Przepraszam że piszę w tym temacie ale założyłem swój i nikt jeszcze nie odpisał
gość
05-08-2010, 18:56:04

ja mieszkam na Krępie znam dobrze pana Jozefa ..

i on jest bardzo uczciwym człowiekiem tym ktorym cos zaszkodził to maja pecha on nie jest Bogiem .!! zawsze i wszedzie jest jakies ryzyko nie ma nigdy gwarancji ze nic sie nie stanie ..

:)
gość
18-08-2010, 10:51:43

a kim jest ta osoba z Krępy :P jeśli można wiedzieć ;P

i własnie on nie jest Bogiem

a pozatym jak komuś coś nie w paski to pszoszę jechać do szpitala
heh
:P a pozatym mnie juz to wali co i kto na niego gada
gość
09-09-2010, 18:21:10

Byłam u tego pana w 07.2010. Po wizycie natychmiast poszłam do "najlepszego" neurologa i ..przeżyłam szok. Specjalista patrząc na opis przeswietlenia w bardzo kulturalnych słowach potwierdził diagnozę "magika", który nie widział zdjęć. Pan z Krępy zasugerował Olfen, który Specjalista mi przepisał. Cierpię bardzo i wybieram się do mojego "Magika" znowu..może na krótki czas mi pomoże.Pozdrawiam Pana "Magika" i niech dalej tak pomaga.
gość
09-09-2010, 18:22:17

Byłam u tego pana w 07.2010. Po wizycie natychmiast poszłam do "najlepszego" neurologa i ..przeżyłam szok. Specjalista patrząc na opis przeswietlenia w bardzo kulturalnych słowach potwierdził diagnozę "magika", który nie widział zdjęć. Pan z Krępy zasugerował Olfen, który Specjalista mi przepisał. Cierpię bardzo i wybieram się do mojego "Magika" znowu..może na krótki czas mi pomoże.Pozdrawiam Pana "Magika" i niech dalej tak pomaga.
gość
23-09-2010, 15:33:08

Witam.Proszę podać adres tego Pana Józefa.
Z góry dziękuję.
gość
07-10-2010, 14:23:25

Wizyta na poczatku września 3 dyski nastawione w 3 minuty chwila strachu - 1,t tygodnia bólu ale zmniejszającego się teraz rewelacja. polecam ale to własna decyzja.Mnie p.Józef pomógł - dziękuję mu bardzo
gość
11-10-2010, 18:09:32

Byłam u pana Józefa i bardzo mi pomógł. Miałam przesuniete kręgi piersiowe. Objawy jak przy zawale. Bałam sie manipualcji. Po nastawianiu bolało mnie przez tydzień. Praktycznie nie wstawałam , byłam jak obolała. Po tygodniu czuję sie super . Mam wzmocnic mięsnie przykregosłupowe. Chodze z kijkami. Czuję sie bardzo dobzre. Ponadto pomógł mojemu mężowi , synowi i corce. Pomógł tez mojej mamie. Ci którzy źle piszą o panu Jozefie niech się podpiszą albo leca na niego donieść . Lećcie szybko tylko uważajcie bo mozecie trafić do szpitala a tam różnie bywa. Pozdrawiam Pana Józka.
gość
11-10-2010, 18:10:48

Byłam u pana Józefa i bardzo mi pomógł. Miałam przesuniete kręgi piersiowe. Objawy jak przy zawale. Bałam sie manipualcji. Po nastawianiu bolało mnie przez tydzień. Praktycznie nie wstawałam , byłam jak obolała. Po tygodniu czuję sie super . Mam wzmocnic mięsnie przykregosłupowe. Chodze z kijkami. Czuję sie bardzo dobzre. Ponadto pomógł mojemu mężowi , synowi i corce. Pomógł tez mojej mamie. Ci którzy źle piszą o panu Jozefie niech się podpiszą albo leca na niego donieść . Lećcie szybko tylko uważajcie bo mozecie trafić do szpitala a tam różnie bywa. Pozdrawiam Pana Józka.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: