Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-03-2009, 11:45:00

tak samo uciekajcie od lekarzy z rosji, a tak powaznie -konkrety bo dyskusja opierająca sie na argumentach a tu nie ma ich ,jesli walą do goscia ludzie z dolnego sląska ,a klient bierze 20-50zł i nastawia gnaty ,gdzie lekarze powinni w przychodni, a nie robia, bo to są same nieuki co nie potrafią dobrze wypisać skierowania( a tak było w moim przypadku a mam37 lat juz 3 razy)a fako w 2 minuty -3 ruchami,nastawia 3 wypadnięte dyski ,to coś jest nie halo.a płacimy składki.to nie jest jakiś nowonarodzony wróżbita tylko ziomal który przejął wiedze po ojcu ,który zasłynął ,a on ciągnie schede nie przynosząc wstyd-umiejscowosc krępa 8 jest pomiędzy polkowicami a przemkowem,można jechać przez sieroszowice lub radwanice zależy skąd .wazny telefon i uprzedzenie o przybyciu numer 076-831906.opłata co łaska-20-50zł.z polkowic taksówka ok.60zł np.b.pawłowski 605115249 lub transport prywatny, bo to zadupie nie radze wybierac sie w ciemno,zero komunikacji.wypadnicie 3 dysków zabieg bezbolesny 3 minuty
gość
24-04-2009, 08:42:00

Potwierdzam fachowość pana z Krępy. Sama korzystałam z nastawienia kręgosłupa. Miałam wybite 3 dyski.Chwila moment ustawienia i bóle przeszły.Doznałam kontuzji na nartach- skręcenie kolana . Oczywiście wizyty u lekarza , rehabilitacja wszystko przerobione ale na nic się zdaje,
drugi miesiąc zwolnienia. Wizyta w Krępie 3 minuty kolano nastawione, opuchlizna zeszła . Porada aby nie obciążać nogi i robić okłady ze serwatki lub owijać słoniną.To nie śmiechy ale cuda.
Proponuję wszystkim którzy są w potrzebie aby skorzystali z tych rąk.
Pozdrawiam.
gość
18-07-2009, 15:30:00

Jeżeli chodzi o Pana Józefa z Krępy 8 to powiem jedno, facet zna się na tym co robi.Lekarze mówili a raczej wspomnieli mi, że mam skrzywiony kręgosłup, pojechałam tam z moją mamą, to ona potrzebowała pomocy, której jej udzielił. Powiedział bym usiadła na krzesle dotknoł mnie i powiedział , masz 2 dyski, które trzeba nastawic. Pozwoliłam mu na to, strzeliło w kościach, nastawił mnie jak trzeba. Super Facet, Fenomen. Polecam, aby więcej takich ludzi :
)
gość
13-08-2009, 10:36:00

A mnie Pan Józef Z krępej zaszkodził mam skrzywiony kręgosłup dodam że mam 27 lat pojechałam do niego z przewlekłymi bólami głowy. Nic pozatymmnie nie bolało. Miałam ze sobą zdjęcia ale on nie chciała nawet na nie spojrzeć. Stwierdził że mam wypukline w odcinku szyjnym i 2 wypdnięte dyski w innych odcinkach kręgosłupa .Po dłuższej chwili namysłu zabrał się za nastawianie Pochrupało i powiedział że będzie dobrze. Ale już od następnego dnia nie było dobrze zaczęła mnie bardzo boleć szyja , bark i łopatka. Od lekarza dostałam zastrzyki które mi nie pomogły . Teraz jestem na blokadzie przeciw bólowe od neurologaj ale i tak odcuwam ból w szyi i łopatce cały świat mi się zawalił wydałam juz dużo pieniędzy nawet rezonans prywatnie robiłam terz czekam na wynik. Zmagm się z tym juz drugi miesiąc i nic nie przechodzi nawet oprzeć się normalnie nie mogę na plecach ani nawet sie położyć ciągle sśpie na boku. Byłam u niego drugi raz i powiedził że mi nic nie pomoże tylko operacja pojechałam do niego po ból. Ostrzegm was przed takimi ludzmi bardzo żałuję że do niego poszłam wszystko bym oddała żeby móc cofnąć czas( mam nadzieję że nie bedę miał przez niego operacji)
gość
24-08-2009, 14:13:00

Pan Józef wmawia wszystkim że mają wypukliny w kręgosłupie mi też tAk mówił zrobiłam dwa rezonansy prywatnie i brak jakichkolwiek wypuklin. dLA MNIE TO ZWYKŁY OSZUST KTÓRY DORABIA SIĘ NA LUDZKIM CIERPIENIU JEDNEMU NIC SIĘ NIE STANIE A DRUGIEMU ZASZKODZI TAK JAK MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwi mnie jedna rzecz że ludzie są tak nieodpowiedzialni i przychodzą do tego pana z dziećmi żeby im coś nastawiał. Mi przez niegoi świat się zawalił
gość
31-08-2009, 11:20:00

... A mnie zastanawia co Pan Józef powiedział, gdy Pani pojechala do niego drugi raz? ze operacja ... a co mial do powiedzenia o następstwie swego nastawienia?
gość
05-09-2009, 06:30:00

o następstwie swojego nastawienia powiedział tak że nie ma jakiegos przewodzenia elektrycznego i dlatego mnie boli że to napweno jest efektem ucisku wypukliny nawet nie kazał mi robic rezonansu bo powiedział że i tak jeśli go zrobie to wyjdzie to samo to co on mi powiedział i że jestem pierwsza w kolejkności na stół operacyjny. Tak jak wcześniej pisałam w rezonansie nie ma żadnych wypuklin. Przypuszczam że on wiedział że ucisnął mi kręgiem na nerw tylko nie wiedział co dalej z tym robić. Czekją mnie kolejne badania a ulgi dalej nie ma jak bolało tak dalej boli nie wiem co mam już robić. W życiu już do nikogo takiego nie pójdę i każdemu bedę odradzać wizyty u tego pana. Najgorsze jest też to że on nikogo nie uprzedza o tym co po takim zabiegu może się dziać bo gdyby wcześniej otwarcie ze mną porozmawaił to nie dałabym się nikomu nastawiać. teraz nie wiaomo gdie szukc rtunku i czy ten ból kiedykolwiek ustąpi.
gość
07-09-2009, 07:58:00

a moglaby Pani napisac jaki ma Pani opis rezonansu? Generalnie to co mowi Pan Józef sprawdza sie w 100 %, ale pewno moga byc wyjatki. Ja nie znam osoby, której by zaszkodzil... Kazdy decydujac sie na taki zabieg musi liczyc sie z ewentualnymi konsekwencjami... W okolicach Poznania jest centrum Rehabilitacji dr Rakowskiego... jest to dosc kosztowne, ale moze warto sprobowac? Ja dostalam te namiary od pewnej Pani dr i sama sie zastanawiam nad skorzystaniem. Podobno efekty sa rewelacyjne. Jest tez dr Paluch w Opolu...
gość
08-09-2009, 15:28:00

REZONANS szyjny: zniesienie fizjologicznej lordozy szyjnej c3-c6
brak cech stenozy kanału kręgowego i otworów międzykręgowych
Wyodrębniającej sie dokanałowej wypukliny krążka międzykrgowego nie uwidoczniono
Rdzeń szyjny nieuciśnięty, o prawidłowej intensywności sygnału.

Rezonas piersiowy:
zachowan fizjologiczna kyfoza odcink piersiowego krgosłup.
Rdzeń kręgowy o prawidłowej intensywności sygnału we wszystkich obrazach bez zmian ogniskowych.
Cech stenozy kanału kręgowego oraz otworów międzykręgowych nie uwidoczniono.
Wyodrębniającej się dokanałowej wypukliny krążka między kręgowego nieuwidoczniono. Ma wielką prożbę proszę skontaktowac się ze mną na gg to mój numer ania 11629202
chciałabym porozmawiać na temat tego szpitala, na gg podam swój adres email.
gość
08-09-2009, 19:27:00

Od kilku lat miałem problemy z dolną częścią kręgosłupa. Z roku na rok coraz większe, nawet skarpetek nie mogłem sam ubrać, zębów umyć pochylając się nad umywalką. Pojechałem do Pana z Kręp. 10 minut gadania, minuta nastawiania na krześle. Tego samego wieczoru mogłem już robić skłony na prostych nogach dotykając rękoma podłogi. Zdecydowanie polecam. Zapomniałem co to ból kręgosłupa. Poleciła abym pojawił się za 3-4 miesiące

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: