Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-06-2010, 10:55:58

haha kobieto zastanow sie co piszesz, masz 28 lat, poczekaj jeszcze troche a zobaczysz co sie bedzie dzialo. mi tez sie tak zaczynalo ze bolalo jak dluzej siedzialam... Jozek wysyla Cie na tomograf czy rezonans zeby zaden glupek nie masowal Cie wiecej czy nastawial bez wiedzy ... a skoro on nie podjal sie nastawiania to mial powod, czemu ma naprawiac cos co ktos Ci kiedys zrobil? idz tam gdzie wczesniej szukalas pomocy...
powodzenia, i skoro ty nie znalazlas tam pomocy to nie odradzaj innym... a moze sprobujesz biolasera hahahahahahahahahhahah
gość
21-06-2010, 12:47:04

czytałam to forum bardzo dokładnie i wiem, do czego pijesz! ja nikogo na żaden biolaser namawiać nie mam zamiaru, ani sama z niego korzystać. Nie agituję na korzyść jakiejś tam wrocławskiej firmy, o co osądzasz kogoś na tym forum, kto z niej skorzystał i ją zachwalał. Agitujesz natomiast na korzyść pana Józka. Pozostań obiektywnym, bo jak sama nazwa wskazuje to jest FORUM - każdy ma prawo do wypowiedzi, a tu widzę ścina się wszystkich tych, którzy mają zdanie inne niż pozytywne na temat pana kręgarza. On powinien się obronić sam, dzięki temu, co robi a nie pseudo-córce, czy innej osobie z rodziny, która tutaj roztacza aurę uzdrowicielstwa i cudotwórstwa nad nim. Poza tym, gdzie jest moja poprzednia wypowiedź? Była niewygodna, niepoprawna i dlatego została usunięta?
gość
24-06-2010, 06:44:18

Ja też byłam u pana Józka.Poza tym że strasznie klnie i wyzywa lekarzy od konowałów pier.... i zgrywa najmądrzejszego nie usłyszałam nic co by się sprawdziło.Jego zdaniem konowały zaraz by mnie kroiły a on nastawił wszystko i będzie dobrze.Podobno wypadły mi cztery dyski,on nastawił i miałam być jak nowa.Okazało się po badaniach że nie mogłam być jak nowa bo mam nowotwór rdzenia kręgowego . Dlatego nie namawiajcie na takie praktyki bo bez badań dokładnych można sobie samemu narobić kłopotów
gość
25-06-2010, 14:31:22

Po pierwsze nie agituje na nikogo korzysc, po drugie nie jestem corka Jozka ani nikim z rodziny, ale jestem kims kto rok temu myslal ze zycie nie ma sensu, codzienny bol kregoslupi lekarze rozkladajacy rece i wypisujacy leki przeciwbolowe... rehabilitacja ktora szkodzila a nie pomagala... Doskonale wiem jaka byla pierwsze wizyta u Pana Jozefa i jak przebiegala... wrazenia pewnie mialam podobne...
a Twoj poprzedni post jest na poprzedniej stronie... wystarczy sie cofnac a nie rzucac oszczerstwa...
zycze zdrowia bo bedzie Pani potrzebne
gość
27-06-2010, 20:46:08

Podejrzewam że pan Józek ma gdzieś fora internetowe, więc śmieszy mnie to jak ktoś pisze że ma się tu sam bronić, w końcu nie jest żadną osobą publiczną która musi zabiegać o dobre imię, ponieważ to co robi wystarczy... po za tym zapewne nie przesiaduje tu jak pewnie część użytkowników tego fora bo zwyczajnie mnoga liczba osób do niego przyjeżdżająca uniemożliwia mu to, zarazem ta liczba osób zgłaszająca się do niego świadczy jednoznacznie o tym że jest dobry w tym co robi...
gość
28-06-2010, 07:04:50

Nie bardzo się z tobą zgadzam bo nie wszystkim pomaga. Mnie nie pomógł.Nic nie potwierdziło się z tego co mówił.Mówił że powypadały mi kręgi że już płyn wypłynął z jakiegoś worka i takie tam *** . Jak miał mi pomóc bez badań .Taki mądry a nie wyczuł guza rdzenia. Tylko nastawiał i obiecywał że on pomoże. Bez badań i leczenia u dobrych lekarzy może zrobić tylko krzywdę.
gość
02-07-2010, 21:16:44

I tu należy napisać tylko tyle - proszę czytać ze zrozumieniem! Nie napisałam, że pan Józek powinien się obronić sam, w sensie siąść do komputera i wypowiedzieć się na forum, dementując to, co mówią o nim inni. Napisałam, że inne osoby, które się tu wypowiadają, wcale nie muszą go tak zachwalać, bo pan Józef broni się sam, dzięki temu, co robi. Chwała mu za to, jeśli komuś pomógł. Ale ci, którym pomógł niech nie biorą na siebie odpowiedzialności za takie 100% polecanie go innym. Na tym forum pojawiają się głosy tych, którym wręcz zaszkodził. Więc niech każdy z czytających nasze wypowiedzi przeczyta te pozytywne i te negatywne, a wnioski wyciągnie sam. I sam odpowie sobie, czy chce oddać się w ręce osoby, która nie tak do końca jest niezawodna. Pan Józef nie wiedział o tym, ze pani Elżbieta, która wypowiadała się poniżej ma guza rdzenia. Nie wiedział, bo nie ma rezonansu czy rentgena w oczach. A co jeśliby tym nastawianiem kręgów takiego guza naruszył, uszkodził, przesunął, powodując jakieś nieodwracalne konsekwencje zdrowotne?
Droga Pani, nie rzucam oszczerstw na nikogo (po raz kolejny proszę czytać ze zrozumieniem...) O moje zdrowie proszę się nie martwić. Już się nim zajęłam - nic z tego, co usłyszałam w Krępie nie było prawdą. Dodam jeszcze przy całym szacunku dla pana Józka, że nie podoba mi się sposób w jaki się odnosi do ludzi. O traktowanie pacjenta z szacunkiem tu się rozchodzi. Niech on sobie wie na temat mojego kręgosłupa wszystko, ale niech nie wyklina lekarzy, nie zachowuje się ordynarnie, chamsko wręcz, nie baczą na to z kim rozmawia. Dodam jeszcze, ze są ludzie bardzo wrażliwi emocjonalnie, zwłaszcza na punkcie swojego zdrowia. Gdy szukają lekarza medycyny niekonwencjonalnej to znaczy, że stracili nadzieję i potrzebują nie tylko uzdrowiciela ciała, ale i ducha. Super otuchę mogą dostać na wstepie u pana Józka. Nie zdziwiłabym się, gdyby jakiś wrażliwiec po wizycie u niego się nie położył i nie postanowił umierać. No bo skoro kręgosłup w ruinie i ratunku nie ma...Przecież ten człowiek może w depresję kogoś wpędzić, zniechęcić do leczenia, odebrać mu resztki nadziei. Nikt nie myśli o tym?! I jeszcze co do wypowiedzi, że pan Józef tu nie zajrzy, bo nie musi walczyć o dobre imię. Nie dla niego jest to forum, tylko dla ludzi, którzy szukają pomocy. Oni się mają tu wymieniać opiniami, polecać sobie lekarzy lub ich sobie odradzać. Jak widzę wszyscy tu mówią raczej w sposób kulturalny o panu kręgarzu, nikt go nie wyzywa, nie szkaluje, a jeśli mówi prawdę - choć nie koniecznie zadawalającą jego zwolenników - to co? nie ma prawa się wypowiedzieć? pozdrawiam
gość
14-07-2010, 07:06:50

czy moglby ktos podac aktualny nr pana kregarza z Krępy? dziekuje i pozdrawiam.Gosia
gość
14-07-2010, 07:06:56

czy moglby ktos podac aktualny nr pana kregarza z Krępy? dziekuje i pozdrawiam.Gosia
gość
14-07-2010, 07:07:08

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: