Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-05-2010, 13:50:16

LUDZIE !!!
on nie liczy na sławe ani na pieniądze tak jak wy to robicie kazdy chce być lepszy od drugiego on po prostu pomaga ludziom z dobrych chęci

jak bym wiedziała kto założył ta strone to bym ***....la zaje....a

a jak wam coś nie w kolor to prosze do niego nie jeżdzić prosze jechać do Wrocławia

sami tego chcecie

gdyby nie on to nie jeden by był w gipsie lub na wózku wiem sama po sobie

więc prosze nic na niego nie pisać głupiego bo nie wiecie co gadacie

lekarzy jest pełno to prosze korzystać z ich pomocy jak będziecie na wózku lub wogóle nie będziecie chodzić to w tedy zobaczycie co to jest ból

więc ten kto na niego pisze głupoty niech się w końcu zamknie i nie gada tyle

sam na niego gada a sam nie lepszy

aa więc prosze mu dupy nie obrabiać
gość
30-05-2010, 13:56:41

Zawsze musi byc 100% diagnozy i 100% nastawieni kergoslupa za 1 razem wraz z miednica a nei jego uszkodznie tak jak jozek to robi nie moze byc bledu ale co zrobic on tak robi
gość
30-05-2010, 14:09:00

Ile laska HAHa
gość
30-05-2010, 14:27:05

wy naprawde nie macie co robić hehe tylko pisac na tej stronie ??
gość
30-05-2010, 17:50:19

Prosze wiecej nie reklamowac gabinetu Bio-Laser z Wroclawia bo to oszusci zerujący na ludziach ktorzy z powodu cierpienia szukaja wszystkiego aby sobie pomoc. Terapeuta w nim pracujacy w niczym nie pomaga a tylko sciagaja jak najwiecej kasy z ludzi. Byłam kilka razy i mialo pomoc. Wydalam ponad 2 tys i nic.... Strzezcie sie tych oszustów . Facet mowil ze mam 4 przepukliny, na rezonansie jasno bylo widoczne ze sa tylko dwie!! Jak to jest ze rezonans wykazal 2 a on mowl o czterech. Wiadomo im wiecej przepuklin tym wiecej kasy...
gość
31-05-2010, 16:49:33

a róbcie co chcecie wasza wola i zdrowie
gość
31-05-2010, 18:07:39

Moim zdaniem Pan Józef jest bardzo dobry w tym co robi Może i nie ma uprawnień ale potrafi lepiej nastawić kości niż Ci wszyscy wzięci lekarze (wiem coś o tym)....Jak macie pisać takie głupoty na temat Pana Józefa to lepiej nie piście bo szkoda waszego cennego czasu....
gość
31-05-2010, 18:15:45

aa no własnie więc prosze sie od niego odczepić

a jak macie coś z głową to juz na to Święty Boże nie pomoże
gość
15-06-2010, 09:03:41

U pana Józefa z Krępy byłam wczoraj. Bardzo zachwalano mi usługi tego pana więc postanowiłam spróbować. Odradzam!!! Zdecydowanie! Po pierwsze pan przywitał nas za przeproszeniem ***! Gromko skrytykował wszystkich lekarzy, ze w dupie mają pacjentów, że medycyna to tylko operacje zaleca, że dają skierowania na rehabilitacje, masaże, do sanatoriów, na zastrzyki! A potem ludziom "maź z kręgów wypływa"! Dodał "I *** trafiacie do mnie!". (przepraszam za dosłowność, ale słowo na k pojawiało się wielokrotnie). Zareagowaliśmy głupim śmiechem, bo właściwie jak się w takiej sytuacji zachować? Pomyślałam, że to taki rubaszny człowieczek, pan, który sobie z nas żartuje na dzień dobry, nie wiem...dla rozładowania napięcia? Gdy podszedł bliżej poczułam alkohol! Niestety...był przynajmniej po jednym piwie. No chyba, że zażywa jakieś ziołowe kropelki na spirytusie ;) Nie będę się wdawała w szczegóły, ale kiedy przyszła moja kolej, usiadłam na krześle, pan Józef dotknął, dosłownie tylko dotknął mój kręgosłup w trzech miejscach - na wysokości kręgu szyjnego (raczej było to przypadkowe miejsce), piersiowego (na wysokości zapięcia od stanika) i lędźwiowego, po czym gwałtownie ucisnął mnie palcami na biodrach a następnie postawił diagnozę (dodam, ze mam 28 lat): kręgosłup jest w strasznym stanie, on się nie podejmie zrobić z nim czegokolwiek! mam zmiażdżone dyski, mój kręgosłup w ogóle nie wytwarza "mazi" międzykręgowej, w biodrach też tej mazi nie mam a powinno jej być 4 cm albo mm już nie wiem...tak, jak wszyscy inni których "badał" mam 2 wypukliny kręgosłupa "***! męczyć się będę do końca życia i to bardzo" (to cytat z pana). Powinnam szukać pomocy, ale nie u zwykłego lekarza tylko u najlepszych profesorów najlepiej z Warszawy lub Stanów Zjednoczonych, bo żaden lekarz nie będzie w stanie wyczuć i zdiagnozować co się dzieje z dyskiem. To ja się pytam w jaki sposób tak szczegółowo wyczuł to wszystko pan Józef i to dotykając mnie w trzech miejscach wskazującym palcem? Po drugie, skoro medycyna tak szkodzi kręgosłupom i robi tyle złego, dlaczego ostatecznie szukać mam pomocy właśnie w tradycyjnej medycynie i u lekarzy, którzy "przez demokrację i kapitalizm wszystkich pacjentów w dupie mają"?!(to też cytat) Raz tylko rehabilitant majstrował przy moim kręgosłupie. Było to ponad 10 lat temu. Chodziłam na masaże i raz miałam nastawiony kręgosłup. Dosłownie kilka kręgów, które były przesunięte. Już na oko, dosłownie przez bluzkę pan stwierdził, ze ktoś bardzo mi spieprzył kręgosłup. I znów się zaczęło gadanie, ze chodzicie, się nastawiacie, a potem lądujecie u mnie. Pytam więc po raz trzeci, skoro pan Józef jest taki wszechmocny, skoro jest ratunkiem ostatecznym, ortopedyczną alfą i omegą, dlaczego nie może mi pomóc tylko odsyła mój biedny, zmasakrowany kręgosłup na rezonans, tomograf, badania, czyli to wszystko, co na początku mocno skrytykował i wręcz odradzał (bo przecież lekarz jeden, drugi, trzeci i tak będzie się mnie chciał pozbyć z gabinetu!)?!! To wszystko się kupy nie trzyma. Nastawił bez problemu kręgosłup mojemu teściowi, "przestawił" kręgi szyjne mojej teściowej (aż krzyknęła i w oczach jej pociemniało), choć ona ma bardzo schorowane kości, zdiagnozowaną dyskopatię, wytarcie torebek stawowych i wiele, wiele innych schorzeń, które leczy od lat! Jakiś czas temu pan Józef wróżył jej wózek inwalidzki, wczoraj stwierdził, ze wystarczy nastawić trzy kręgi i właściwie po robocie! Jednym słowem - ODRADZAM! NIECH KAŻDY POMYŚLI TRZY RAZY, NIM UDA SIĘ DO TEGO PANA. Weźcie sobie do serca słowa jednej z osób, która się tu wypowiedziała, że wszystko by oddała, by móc cofnąć czas. Tego zrobić nie można, ale zawsze można cofnąć podjętą decyzję. Ja dziękuję Bogu, że mnie ten pan nie nastawiał, że zobaczył mój kręgosłup w takim stanie, że się nie podjął jego naprawy. Dodam jeszcze, ze mam skrzywienie kręgosłupa, asymetrię bioder, bóle gdy dłużej siedzę a mam pracę siedzącą, ale jestem w pełni sprawną osobą. Wydaje mi się, że gdybym miała to, co mi "wywróżył" pan Józef już siedziałabym na wózku. Gorąco przestrzegam!
gość
17-06-2010, 13:18:49

haha i bardzo dobrze

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: