Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-10-2010, 06:59:00

witam

wizyta u p. Józka, nastawienie 3 dysków C-Th spowodowalo tak ogromną ulge w 2 miesiecznym bólu, ze do konca zycia bede czuła wielką wdziecznosc do tego czlowieka:)

tego co zniszczył lekarz w L-S nie da sie juz naprawic:(
dzis załuję, ze do tego kręgarza nie trafiłam kilka lat temu.
gość
02-11-2010, 19:28:49

Jeżdżę z całą rodziną do Pana Józka od póltora roku.Mężowi powiedział co jest z Jego kręgosłupem przed zrobieniem rezonansu.Rezonans potwierdził tylko diagnozę.Po nastawieniu kręgów mąż może normalnie pracować.Przed wizytą było to nie możliwe.Pan Józek nie jest cudotwórcą ale napewno pomaga.Ja polecam,a kręgi nastawia tylko wtedy jesli wyrazi się na to zgodę.
gość
04-11-2010, 12:56:51

Gość 2009-10-08 13:27:34 Miałem częste bóle pleców, bóle głowy. Ostatnio wracając ze sklepu mleko mi prawie spadło, więc szybko się spiąłem, żeby je złapać. Coś strzeliło mi w plecach (po raz kolejny) zanim doszedłem do domu, a sklep mam pod blokiem, to po schodach się.... czołgałem. Byłem wcześniej u lekarzy, chirurgów, neurologów i innych "wspaniałych", lecz oni mi wmawiali, że to jakieś napięcia mięśni lędźwiowych... no ale rzeczywiście po jakimś dniu czy 2 przechodziło. Ale nie tym razem ;/ więc postanowiłem sprawdzić "moc" Pana Józefa, a polecił mi go mój wujek któremu już dawno pomógł. Na wejściu zostałem zwyzywany, ale słusznie, bo nie zadzwoniłem wcześniej, że przyjadę... a mogło przecież Pana Józefa nie być :( ale ja wtedy nie myślałem o tym ;/ po chwili napiętej rozmowy o telefonach usiadłem na "słynnym krześle" i Pan Józef wystawił diagnozę. A brzmiała ona tak: "o ja pier***le" :) od razu przeszył mnie jakiś taki dreszczyk... 3 dyski i wypuklina w okolicy lędźwiowej... Pan Józef powiedział, że gdy dyski wrócą na swoje miejsca to wypuklina się zmniejszy i nie będzie postępować... zgodziłem się :D postrzelałem jak karabin i po chwili wstałem i mogłem normalnie iść :D teraz biorę Nimesil......

Identycznie to samo usłyszałam dzisiaj kilka godzin temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To samo na temat telefonu(bo nie zadzwoniłam).... i ta "soczysta" swojska mowa Pana Józka "......O ***!..... ja pi.......dolę!....... 3krążki między dyskami i rosnące 2 wypukliny!
- Chcesz?- zapytał.
- Chcę......
I poszło!!!!!!
Nie boli w okolicy lędźwiowej!
Z szyją lepiej, ale tam bardzo "chrupałam" więc po to nimesil!
Co bedzie dalej?
Zobaczę, a raczej poczuję
Poza ledźwiami pochrupałam jeszcze szyją i też mam brać Nimesil.
Mam nadzieje, że nie będzie gorzej niż było?!!!!
gość
14-12-2010, 08:38:13

Zobaczymy jak będzie później. Ja też byłem u Józka i gdyby nie gościu z głogowa to na stole operacyjnym bym wylądowała. Nie jedną osobę skrzywdził a dlaczego go nie ukarali bo u nas jest takie prawo jak ktoś przychodzi do domu to nie jest traktowane jako medycyna tylko pseudo pomoc i odpowiada ten co jest pacjentem.
gość
14-12-2010, 08:42:12

Gość 2010-10-29 08:59:00 witam

wizyta u p. Józka, nastawienie 3 dysków C-Th spowodowalo tak ogromną ulge w 2 miesiecznym bólu, ze do konca zycia bede czuła wielką wdziecznosc do tego czlowieka:)

tego co zniszczył lekarz w L-S nie da sie juz naprawic:(
dzis załuję, ze do tego kręgarza nie trafiłam kilka lat temu.

Za jakiś czas będziesz jak ja szukał pomocy. Kto ci to wszystko odblokuje bo organy zaczną się niszczyć. Kręgosłup nie bajka. Józek nie jest dobrym kręgarzem bo nawet nie zna anatomii człowieka dlatego chodzą nie do informowanie do niego.
gość
22-12-2010, 13:30:47

witam
widzę,że forum jak każde...wyzwiska,wulgaryzmy i zarzuty...
nie jestem spowinowacony z Panem Józefem co piszecie
o każdym który wypowiada się o nim pozytywnie lub broni jego osoby.
Podam wam moje trzy przykłady które mnie dotknęły:
2007-zerwałem przyczep ścięgna Achillesa o czym wcześniej nie wiedziałem.Wizyta u dr.chirurga Łępickiego w Polkowicach...zdjęcie RTG i diagnoza..."skręcony staw skokowy" trzy tygodnie gipsu i po nim bez zmian.Następnie USG i prawidłowa diagnoza.Na zabieg który powinienem być skierowany natychmiast jest za póżno pod grożbą "wysypania się Achillesa".Kulałem rok czasu,ale jest już dobrze.
2008-to rok bez urazu,ale miałem dość wiecznego latania do lekarzy z dyskopatią którą rzekomo miałem.
Zjadłem chyba wiadro tebletek by móc sobie bezboleśnie wiązać sznurowadła.
Zabrałem się ze znajomymi do P.Józefa.
Usiadłem na krzesełko.Przejechał dłonią po garbie,wykręcił łeb,dwa razy i coś tam chrupło.
Już dwa lata spokój i nie wiem co to problem z kręgosłupem.
2010 czerwiec-skręcam staw kolanowy na boisku, a nazajutrz kumpel wykłada się na crossie i ma podobny problem z kolanem.
Ja cisnę do dr.ortopedy ponoć bardzo dobrego...Pana Kozaka ex lekarza piłkarzy Górnika Polkowice,a kolega do P.Józka.
Więc klasycznie u mnie USG i diagnoza..."nic nie widać". Na koniec "leczenia" kieruje mnie na artroskopię kolana.
W tym samym momencie wiedziałem,że musi się zagoić samo.Jest dziś lepiej,ale muszę bacznie patrzyć gdzie stawiam stopę.
Kolega usiadł na krzesło.Chrupło dwa razy i za dwa tygodnie grał na tym boisku na którym nie wiem czy sie pojawię w przyszłym roku.

Być może i P.Józek komuś zaszkodził i rozumiem ich wściekłość.Są to przypadki które zdarzają się nawet dr.doc.reh.
Nie wiem skąd w was przeciwnicy P.Józka jest tyle jadu?
On wam nie zabiera chleba,a dla większości nie jest waszą konkurencją.
Robi to z chęci pomocy.

Pozdrawiam Romek z Polkowic

P.S. Za błędy nie przepraszam bo i wy tego nie czynicie
gość
13-01-2011, 13:07:34

Może ktoś dać jakiś namiar na tego kręgarza z krępy?? nr. tel lub adres??
gość
23-01-2011, 10:59:16

Ja byłem u Pana z Kępy 5 tygodni temu.Mój przypadek to przepuklina na dwóch kręgach.Tak wykazało badanie rezonansu.Służba zdrowia nie mogła mnie leczyć państwowo ze względu na limity.Prywatnie to trzeba mieć worek pieniędzy żeby się leczyć.Po 10 minutowym badaniu u lekarza, które polegało na obejrzeniu zdjęcia i wypisaniu recepty 80zł!!!!To są prawdziwi złodzieje!!!Byłem kuty zastrzykami .A ból nie ustępował.Nie muszę tłumaczyć tego komuś kogo to spotka chodzić nie można ,spać też ciężko po prostu patrzysz na ludzi którzy normalnie chodzą i myślisz jak im dobrze.Gdy zadzwoniłem do P. Józka miałem wiele wątpliwości -prosty chłop który co chwilę wyklina...Jak może mi pomóc???Wizyta trwała 5 minut!Ja jemu powiedziałem o jednej przepuklinie.On przejechał ręką po moim kręgosłupie i powiedział to co wykazał rezonans,że przepuklina jest na dwóch kręgach dolnych i stwierdził,że jest to skutkiem przesunięcia dwóch górnych kręgów.Czekał na decyzję czy ma nastawiać.Powiedziałem że tak i po dwóch minutach powiedział że to wszystko...!!!!!Zapytałem czy muszę jeszcze przyjechać?Powiedział,że muszę bardzo uważać i żebym załatwił sobie tabletki przeciwzapalne Olfen.Gdy zapytałem ile płacę?Powiedział że nic....Położyłem 50 zł na stole i podziękowałem......Brzmi to tak nie wiarygodnie że samemu mi dalej trudno w to uwierzyć.Po 5 tygodniach rewelacyjna poprawa powoli normalnie funkcjonuję-schylam się robię drobne prace przy domu, chodzę bez uporczywego bólu w nodze i kręgosłupie!Chodzę prosty!Jeszcze w przyszłości zrobię badanie rezonansu może za 2-3 miesiące.O wyniku badania na pewno tu napiszę.A dziś jestem P. Józkowi niezmiernie wdzięczny!
gość
23-01-2011, 15:11:02

Gość 2010-05-29 15:43:22 Ludzie nie widzicie ze te wszystkie negatywne opinie o Panu Jozefie wypisuje jedna osoba. Ta osoba robi tak dlatego ze chce zareklamowac gabinet bio-laser we Wrocławiu. Pewnie to jej pracownik. Poszukajcie na innych forach tez tak robi. Zniszczył bym tego kogos bo ludzie tak cierpia a ktos chce tylko zerowac na naszym nieszczesciu. Ja bylem w tym bio-laser raz i po samym sobie wiem ze to jedna wielka sciema. Pan Józef z Krepej to powazny czlowiek ktory nie musi sie reklamowac na forach i pisac negatywnych opini o kims innym aby do niego chodzic. Zastanowcie sie nad tym i nie dajcie sie oszukac... A to ze nie ma papierka i co z tego?? To nic nie zmienia ale dla konkurencji kazdy chwyt jest dobry. BIO-LASER strzezcie sie tego gabinetu bo oszukuja ludzi...
Pozdrawiam
Marcin
gość
01-02-2011, 01:06:04

ten co poleca Józka ma odemnie wielkiego plusa :)

a ten co go krytykuje niech nie pisze i wogóle leje na takiego kogoś :P

PROSZĘ BARDZO DO SZPITALA I NIECH WAS TNĄ :p POZDRO :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: