Reklama:

kręgarz z krępy (450)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-02-2011, 19:03:54

Pan Józek bardzo mi pomógł!Dziękuje!!!
gość
12-02-2011, 22:14:33

Witam. Widzę tu kilka negatywnych opini na temat Juzka, ale zadajcie sobie pytanie ile jest złych decyzji lekaży, którzy są po studiach?? sami lekaże przyjeżdzają do Pana Juzka ale dopiero po zmroku bo im wstyd :):)
gość
12-02-2011, 22:16:55

Witam. Widzę tu kilka negatywnych opini na temat Juzka, ale zadajcie sobie pytanie ile jest złych decyzji lekaży, którzy są po studiach?? sami lekaże przyjeżdzają do Pana Juzka ale dopiero po zmroku bo im wstyd :):)
gość
12-02-2011, 22:16:57

gość
02-03-2011, 15:11:18

Józek ma krzesło i ręce .Bio laser ma komputery lasery i to boli że chłopek naprawia ludzi bo w głogowie gabinet świeci pustkami
gość
03-03-2011, 20:53:28

Uf!Naczytałam się o p.Józefie,aż mnie głowa rozbolała.Każdy może swoje zdanie zamieścić na tym forum.Nie podoba mi się jednak,gdy człowieka się szkaluje nie znając go,nie korzystając z jego pomocy,...Ktos tu napisał,że wobec bólu wszyscy jesteśmy malutcy.Coś w tym jest.Bardzo mnie bolały plecy.Nie mogłam się schylić,zapiąć biustonosza,a przez sen prosiłam męża aby mnie przewrócił na drugi bok.Męczyłam się ogromnie,a mam zaledwie 52 lata i nie należę do otyłych kobiet.Po wizycie u pana Józefa,bóle ustąpiły,śpię spokojnie,chodzę na szpilkach,...Cieszę się życiem.Prawdą jest,że uważam na siebie-nie dźwigam zakupów,częściej odpoczywam,śpię na średnio twardym materacu,...DZIĘKUJĘ PANIE JÓZEFIE!
gość
04-05-2011, 10:18:38

Pan Józek jest genialny. Wyprostował mnie i zniwelował ucisk w pośladku będący wynikiem rwy kulszowej. Załuję zmarnowanego czasu i pieniędzy na różne nieskuteczne terapie trwające prawie rok.
Dzięki wielkie
Początkujący
18-05-2011, 15:13:05

Podajcie proszę nr. telefonu do pana Józka
gość
21-05-2011, 21:33:33

768319062
gość
22-05-2011, 17:51:17

Byłem u Pana Józka jakiś tydzień temu. Zostałem powitany soczystymi *** i ***. 10 minut posłuchałem jaki to on jest prosty rolnik, lekarze i amerykańscy naukowcy nie pomagają a on pomaga itd.itp. Kto był to wie o czym mówie. Następnie usiadłem na krzesło, stwierdził, że mam *** (to cytat) dwa dyski i jedna przepuklinę. Szarpnął, nastawlł, coś postrzelało. Kręgosłup i noga jak bolała tak dalej bola. Ale i tak przypominając sobie widok i słowa tego Pana cieszę się, że mnie nie uszkodził. Kto chce sobie jechać to niech jedzie, ja osobiście nie polecam.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: