Reklama:

kręgarz z krępy (451)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-05-2010, 09:50:17

Jaki problem z sprawdzeniem czy Józek wam pomaga czy zaszkodzić wam może. Zróbcie badanie układu nerwowego po jego terapii. Ja zrobiłem i mam tam co mi naciskał uszkodzony nerw korzenny. Więc więcej nie idę do niego a też go chwaliłem. Nawet bym w m*** dał jak by ktoś źle powiedział na jego temat. Czy tak czy inaczej i tak będziecie mieli problem większy niż tylko ból chodząc do Józka.

pozdrawiam Geto
gość
19-05-2010, 17:32:06

Geto jesteś *** haha ;d;d
jak ci coś nie w paski to masz pecha
gość
20-05-2010, 18:41:07

Gość 2010-05-19 19:32:06 Geto jesteś *** haha ;d;d
jak ci coś nie w paski to masz pecha

To chyba jakiś d***l napisał
gość
21-05-2010, 05:20:34

To nie debil tylko jego rodzina śmieje się w pysk tym co byli u niego i ich niby leczył. Co za ciemnota.
gość
21-05-2010, 21:18:42

usuńcie ta strone ani ja nic nie będe pisała na jego temat ani wy i nie będziecie mu robić koło dupy KPW ??
gość
26-05-2010, 20:11:32

Jozek jest mistrzem podwijania kregów i od blokad nie zna sie na niczym tylko uszkodzic potrafi pacjeta zreszta co tu gadac sam wiem po sobie bo trafilem do konowala zwykly oszut ale na szcescie specjaliata z wroclawia naprawil mnie fakt bylo duzo roboty ale dal rade pozdroo
gość
26-05-2010, 20:13:04

Najlepiej jak by go zamkneli za te szkody znachor sie znalazl on i jego kregarstwo haha niech cisnie pajac
gość
29-05-2010, 13:43:22

Ludzie nie widzicie ze te wszystkie negatywne opinie o Panu Jozefie wypisuje jedna osoba. Ta osoba robi tak dlatego ze chce zareklamowac gabinet bio-laser we Wrocławiu. Pewnie to jej pracownik. Poszukajcie na innych forach tez tak robi. Zniszczył bym tego kogos bo ludzie tak cierpia a ktos chce tylko zerowac na naszym nieszczesciu. Ja bylem w tym bio-laser raz i po samym sobie wiem ze to jedna wielka sciema. Pan Józef z Krepej to powazny czlowiek ktory nie musi sie reklamowac na forach i pisac negatywnych opini o kims innym aby do niego chodzic. Zastanowcie sie nad tym i nie dajcie sie oszukac... A to ze nie ma papierka i co z tego?? To nic nie zmienia ale dla konkurencji kazdy chwyt jest dobry. BIO-LASER strzezcie sie tego gabinetu bo oszukuja ludzi...
Pozdrawiam
Marcin
gość
29-05-2010, 15:22:29

Jeszcze jedno pisze co chwile ktos o jakims badaniu komputerowym eh to jest dowod na to ze to ta sama osoba caly czas bo takie badanie wykonuja w tym pojeb.... gabinecie bio-laser . To badanie to tez jakas sciema, mozna kupic to uzadzenie za 2 tys. co chwile ktos pisze ze zrobil badanie komputerowe. Tu nie chodzi o zaden rezonans ani tomogral tylko jakies zwykle badanie komputerowe ktore tak naprawde nie wiele daje. Czytalem troche o tym i wiem co to za urzadzenie bo specjalnie szukalem na necie. A ze bylem tam w tym bio-laser i mam wydruk w tego badania to nie trudno bylo znalezc bo nazwa programu podana w tym badaniu byla. Jakis skur... oczernia innych aby zdobyc klientów...ZENADA!!!
gość
30-05-2010, 13:22:41

Pojeb to jestes ty a nie bio laser tam jest chociaz diagnoza dobra ilecznie a nie u jozka czy lekarzy co moge powiedziec jozek mi uszkodzil kregoslup przez ucisk az gorzej bylo ale naszczescie spec naprawil co tu gadac duzo nie nie wolno nastawic na krzesle blad jozka i jego podejscia poprostu nie umie nastawic lecz uszkodzic !!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: