usuwany jest gruczolak, przysadka raczej zostaje nietknieta ale zawsze kazdy przypadek jest inny,
13-09-2007 o 13:07, gość :
moja mama ma 61 lat i po tomografii stwierdzono gruczolaka wielkości orzecha włoskiego a z RM jeszcze nie ma wyniku bo badanie było wczoraj w Swiętokrzyskim Centrum Onkologii. Z tego co czytam to trochę się uspokoiłam ale pewnie będzie miała operację. jest osobą bardzo schorowaną - cukrzyca z powikłaniami. BARDZO BYM PROSIŁA O NR TEL. DO PANA DR ZIELIŃSKIEGO Z W-WY. na e.la4@wp.pl. z góry dziękuję. Lub jakąś iformację jak można się z nim skontaktować. mieszkam kawałek od W-wy ale myślę że skoro naprawdę jest dobrym specjalistą to mógłby pomóc mojej mamie!z tego co czytam to u mojej mamy jest ten guz wyjątkowo duży, i te jej dolegliwości to są byc może związane z tym guzem. bardzo proszę o jakąś poradę. Elżbieta
08-08-2007 o 16:00, gość :
hej ja juz jeste po szpitalu,bylam w AM w Gdańsku,porobili mi wyniki i puscili do domuwkurzylam sie troche,bo myslalam ze mi cos powiedza pomoga,a oni mi tylko powiedzieli , ze 10mm to jest malutki guz i nie ma sie co martwic.A nie wiecie moze gdzie te operacje sa wykonywane i czy dlugo po nich wraca sie do zdrowia???Kasia R.
23-09-2007 o 18:40, gość :
Witam. Mam pytanie mam poziom prolaktyny 35 we wtorek jestem umowiona z lekarzem, Ale proszę mi powiedzieć czy wysoka prolaktyna ma wpływ na wypadanie włosów. Jeżeli tak to Czy po zastosowaniu leków odrosną czy mogę spodziewać się najgorszego czyli wyłysienia. Koszmar. I co może oznaczać taki wynik prolaktyny? Oprócz wypadania włosów mam zawroty głowy, wysokie tętno czasem wysokie ciśnienie, nieregularne miesiączki.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.