Reklama:

Guz przysadki mózgowej - co to jest????? (289)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-09-2007, 08:11:00

usuwany jest gruczolak, przysadka raczej zostaje nietknieta ale zawsze kazdy przypadek jest inny,
gość
12-09-2007, 13:10:00

a duzego masz tego guza,ze boisz sie ze Ci usuna przysadke?
gość
13-09-2007, 11:07:00

moja mama ma 61 lat i po tomografii stwierdzono gruczolaka wielkości orzecha włoskiego a z RM jeszcze nie ma wyniku bo badanie było wczoraj w Swiętokrzyskim Centrum Onkologii. Z tego co czytam to trochę się uspokoiłam ale pewnie będzie miała operację. jest osobą bardzo schorowaną - cukrzyca z powikłaniami. BARDZO BYM PROSIŁA O NR TEL. DO PANA DR ZIELIŃSKIEGO Z W-WY. na e.la4@wp.pl. z góry dziękuję. Lub jakąś iformację jak można się z nim skontaktować. mieszkam kawałek od W-wy ale myślę że skoro naprawdę jest dobrym specjalistą to mógłby pomóc mojej mamie! z tego co czytam to u mojej mamy jest ten guz wyjątkowo duży, i te jej dolegliwości to są byc może związane z tym guzem. bardzo proszę o jakąś poradę. Elżbieta
gość
13-09-2007, 12:29:00

13-09-2007 o 13:07, gość :
moja mama ma 61 lat i po tomografii stwierdzono gruczolaka wielkości orzecha włoskiego a z RM jeszcze nie ma wyniku bo badanie było wczoraj w Swiętokrzyskim Centrum Onkologii. Z tego co czytam to trochę się uspokoiłam ale pewnie będzie miała operację. jest osobą bardzo schorowaną - cukrzyca z powikłaniami. BARDZO BYM PROSIŁA O NR TEL. DO PANA DR ZIELIŃSKIEGO Z W-WY. na e.la4@wp.pl. z góry dziękuję. Lub jakąś iformację jak można się z nim skontaktować. mieszkam kawałek od W-wy ale myślę że skoro naprawdę jest dobrym specjalistą to mógłby pomóc mojej mamie! z tego co czytam to u mojej mamy jest ten guz wyjątkowo duży, i te jej dolegliwości to są byc może związane z tym guzem. bardzo proszę o jakąś poradę. Elżbieta
właśnie ma ma wynik z RM jest to makrogruczolak o wymiarachok. 22x12x15 mm
gość
14-09-2007, 08:19:00

Czesc e.la4
Spokojnie, taki rozmiar gruczolaka to nie jest najwiekszy o jakim slyszalam, naprawde. Wszystko bedzie dobrze, tel do dr Zielinskiego 022 6816902, trudno sie dodzwonic ale proponuje albo o 8.30 rano albo 11-13,
gość
23-09-2007, 16:40:00

Witam. Mam pytanie mam poziom prolaktyny 35 we wtorek jestem umowiona z lekarzem, Ale proszę mi powiedzieć czy wysoka prolaktyna ma wpływ na wypadanie włosów. Jeżeli tak to Czy po zastosowaniu leków odrosną czy mogę spodziewać się najgorszego czyli wyłysienia. Koszmar. I co może oznaczać taki wynik prolaktyny? Oprócz wypadania włosów mam zawroty głowy, wysokie tętno czasem wysokie ciśnienie, nieregularne miesiączki.
gość
16-10-2007, 07:14:00

08-08-2007 o 16:00, gość :
hej ja juz jeste po szpitalu,bylam w AM w Gdańsku,porobili mi wyniki i puscili do domu wkurzylam sie troche,bo myslalam ze mi cos powiedza pomoga,a oni mi tylko powiedzieli , ze 10mm to jest malutki guz i nie ma sie co martwic.A nie wiecie moze gdzie te operacje sa wykonywane i czy dlugo po nich wraca sie do zdrowia???Kasia R.
hej wykonuja tylko i wylacznie w warszawie .i jesli lekarz stwierdzil ze nie robic to nie robic ! bo nie ma powodu ,mozna z tym tak zyc.
gość
20-10-2007, 22:41:00

23-09-2007 o 18:40, gość :
Witam. Mam pytanie mam poziom prolaktyny 35 we wtorek jestem umowiona z lekarzem, Ale proszę mi powiedzieć czy wysoka prolaktyna ma wpływ na wypadanie włosów. Jeżeli tak to Czy po zastosowaniu leków odrosną czy mogę spodziewać się najgorszego czyli wyłysienia. Koszmar. I co może oznaczać taki wynik prolaktyny? Oprócz wypadania włosów mam zawroty głowy, wysokie tętno czasem wysokie ciśnienie, nieregularne miesiączki.
gość
20-10-2007, 22:50:00

Witam serdecznie! Mam pytanie- czy wizyta u Pana Dr Zielińskiego jest odpłatna? i zabieg też? Pozdrawiam.
gość
21-10-2007, 15:06:00

Witam, jezeli masz skierownie od lekarza np endo albo lekarza rodzinnego bo tak najlepiej na konsultacje neurochirurgiczna, to wtedy umawiasz sie z dr Zielinskim na oddziale w WIM nie jest to platne, to jest fantastyczny czlowiek, bardzo madry i mily chociaz nie nalezy do gadatliwych no wiecie, w koncu jego sukces polega na tym co potrafi zrobic, a ma zlote rece. Moj mikrogruczolak mial 6***9mm i zostal w pelni usuniety, dr Zielinski operowal mnie 2,5 godz, po pol roku nie ma na szczescie nic na rezonansie i jest ok, nie ma boli glowy chociaz GH jest 7,8 a norma jest do 5. Najlepiej dzwonic do dr albo kolo 8 albo 11-13. Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: