Gość 2018-03-21 18:58:58
Witam wszystkich. troszeczkę wiem o glejakach. moja żona zmarła tydzień temu . od diagnozy i walki wszystko zakończyło się po prawie siedmiu latach. Jeśli ktoś potrzebuje paru informacji to proszę pisać. Piotr
Gość 2018-03-21 18:58:58
Witam wszystkich. troszeczkę wiem o glejakach. moja żona zmarła tydzień temu . od diagnozy i walki wszystko zakończyło się po prawie siedmiu latach. Jeśli ktoś potrzebuje paru informacji to proszę pisać. Piotr
Gość 2020-05-31 15:43:16
Witam
Czy możecie mi napisać jakie objawy glejaka mieli wasi bliscy.
Gość 2021-10-03 21:15:14Gość 2018-03-21 18:58:58
Gość 2022-01-06 13:07:38
ja mam 60 lat dowiedziałam się o glejaku niestety staram się żyć i nie myśleć o tym były plany na emeryturę hotele travelist a zostały hotele nfz ( szpitale ) niestety czasami życie jest okrutne nie wszyscy mają szczęście cieszyć się emeryturę ja miałam życie usłane różami tylko jtoś poobrywał płatki a mi zostały łodygi z kolcami cieszę się z tego co mam bo inni mają jeszcze gorzej o glejaku IV stopnia dowiedziałam się w lipcu 2021 roku jest grudzień puki co jeszcze żyję staram się żyć normalnie na ile się da fizycznie idzie wytrzymać gorzej z psychiką korzystam z pomocy psychologa,
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.