Reklama:

glejak wielopostaciowy IV (545)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-02-2019, 20:14:25

Tylko naukowcy publikuja wyniki wieloletnich poszukiwan /badan nad prowadzonymi badaniami taki ich cel i zamierzenia a lekarzy obowiazuje tajemnica zawodowa , nie moga ukazywac publicznie ilu pacjentow wyleczyli a ilu zmarlo , to nie jest w ich gestii, sami wyleczeni powinni jesli chca podzielic sie informacja z zainteresowanymi w temacie .
Ta kobieta nie powinna sprzedawac specyfiku po zmarlym czlonku rodziny , moze najwyzej oddac lek za darmo, przypomina mi sie opowiastka o chytrym szkocie , ktory chcial sprzedac grzebien jak wylysial.
gość
22-02-2019, 04:39:51

Słuchajcie, każdy czlowiek sam powinien wiedziec czy dane zachowanie jest moralne i etyczne...To forum nie powstało po to by oceniac ludzi, tylko po to aby sie wzajemnie wspierać.
Życzę wszystkim mnostwo siły do walki z glejakiem bo na dzien dzisiejszy wszystkie bitwy wygrywa wlasnie on.... Jest absolutnie nie do pokonania
gość
22-02-2019, 16:33:29

To forum nie powstalo rowniez jako miejsce sluzace do pozbywania sie/sprzedazy lekow po zmarlych, widac gosciu ze prawda w oczy kole . Nie masz prawa zwracac uwagi tym ktorzy potepiaja handel lekami po zmarlych a zdarza sie to coraz czesciej kiedy rodzina przywozi z zagranicy specyfiki roslinne jak cbd z konopii, jesli chca sprzedawac to nie na forum a na bazarze lub w aptekach.
Handel resztkami/pozostalosciami jest nieetyczny i nie ma nic wspolnego ze wsparciem rodziny chorego.
gość
05-03-2019, 11:45:45

Mój Tato zmarł na Glejaka IVst. Diagnoza w Kwietniu 2018rł w Lutym 2019...z tą chorobą nie da się wygrać... Poruszyliśmy Niebo i Ziemię. próbowaliśmy wszystkiego. To najgorszy z możliwych nowotworów. Bądźcie z chorującymi bliskimi - to jest NAJWAŻNIEJSZE! Pozdrawiam wszystkich...
gość
05-03-2019, 11:59:44

Wyrazy współczucia
A olej cbd tez próbowaliście?
Mam nadzieje ze umarł nie w meczarniach
gość
27-03-2019, 16:10:13

Moja mamcia też przegrała walkę od diagnozy żyła 10 miesięcy. Umarła po cichutku bez bólów i się już nie meczy.Pozostała pustka i tęsknota
gość
27-03-2019, 18:30:06

Wyrazy współczucia kochana
Ja tez kocham swoją mame rodzine i wiem ze połowa ciebie jest u niej i to straszne chować rodziców dzieci życie takie krótkie jest
gość
07-04-2019, 21:50:31

Pustka i tęsknota.... skąd ja to znam ....
Nienawidzę glajakow!
gość
08-04-2019, 11:32:37

Z tym ze jak wiele mil.ludzi na tym świecie nie wierze ze nie ma leku poprostu jeszcze długo będziemy królikami doświadczalnymi by w końcu powiedzieli jest ale tylko jeden lek a tak naprawdę szukają kilku połączeń jeszcze a wystarczy podać go do mózgu lub do rdzenia by z płynem wędrował jak rowniez by nie zniszczył nic w mózgu nawet operacji z pewnością nie trzeba robić lecz co kolejna specjalizacja bez prAcy.Wiem ze niektórym łudzą podali ten lek ale większość umiera i dlatego tym co przeżyli nie dajemy wiary ze żyje
gość
03-05-2019, 21:32:53

Oby szybko wynalezli sposób na pokonanie glejaka! Tylu ludzi ten potwór zabiera.... starszych, młodych, dzieci....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: