Reklama:

glejak wielopostaciowy IV (544)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-12-2018, 21:31:39

Właśnie kilka dni temu zmarł mój ukochany Tatuś na glejaka wielopostaciow.Zmarł po 18 miesiącach od postawienia diagnozy, miał 3 operacje,6tyg.radioterapie,chemie, po wszystkich 3operacjach dochodził do siebie w ciągu kilku godzin, chodził po nich na drugi dzień, żadnych skutków ubocznych, brak jakichkolwiek powikłań przez cały czas od postawienia diagnozy wyglądał tak jakby wogole nie byl chory niestety zmarl na powikłania ktore niewiemy czy były zwiazane z choroba
gość
08-12-2018, 11:01:43

Gość 2016-11-12 10:32:13
To ja napisze, bliskiej mi osobie rozpoznano (tylko z mri, biopsji nie bylo, wiec jakby sa to podejrzenia) glejaka wielopostaciowego. Od sierpnia leczymy sie w Berlinie u profesora Vogla. Prosze Was wszystkich jezdzcie tam, w polsce nie dawali nam nadziei, bylismy i w wawie i w budgoszczy. Schemat wszedzie ten sam... zaufalismy prof Voglowi, jadro guza malalo z wizyty na wizyte, teraz juz go prawie nie ma, zostal obrzek... wierze ze laif 612 dziala. Oprocz tego leczymy sie olejem thc i rso 50% dokladnie od tej osoby ktora dala ogloszenie wyzej. Robimy tez duzo z medycyny niekonwencjonalnej, nie odstawiajac sterydow, laifa, lekow przeciw epilepsji (wystepuje w postaci kilkusekundowych atakow zmiany wechu i smaku) i duzej ilosci witamin i suplementow ziolowych. Efekt jest wspanialy. Chetnym moge udostepnic kontakt do tlumaczki ktora moze byc na miejscu w trakcie wizyty.
Proszę o namiary do profesora
gość
24-12-2018, 00:28:49

W maju pozegnalam swoja kochaną Babcię, a koncem listopada odszedl tez Dziadek. Boje się swiąt, co to za swieta bez najukochanszych osób.... Glejak to potwór najokrutniejszy!
gość
29-12-2018, 11:14:56

Czy ktoś leczył się lub leczy u prof.Vogla?
Jesteśmy po trzeciej operacji - glejak wielopostaciowy IV, po radio i chemioterapii.
Ew.proszę o namiary na prof.
Pozdrawiam
gość
29-12-2018, 23:30:20

A kto choruje i jak pacjent się czuje
Pozdrawiam
gość
30-12-2018, 20:09:44

Mój mąż, 61 lat. Czuje się dobrze. Bardzo dobrze zniósł trzecią operację.
gość
05-01-2019, 21:39:54

Moja mama zmarła na glejaka 6mies od diagnozy. Cos najlepszego co nas Moglo spotkac. Glejak to bezlitosny kat.
gość
05-01-2019, 21:41:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
23-01-2019, 14:39:47

Odstpie 6 oryginalnych przywiezionych z Niemiec opakowan leku Life900, stosowanego w terapii leczenia glejaka. Mojemu tacie zalecil prof Vogel tego typu terapie. Niestety tata nie zdazyl wybrac leku do konca, choroba okazala sie silniejsza i za pozno wykryta. Mam nadzieje, ze komus innemu moze sie uda...
Cena do uzgodnienia. Pozdrawiam. Tel 888663114.
gość
04-02-2019, 17:47:23

Life 900 nie działa. Nie dajcie sie na to nabrać. Cytat:
" - Niestety, nauka nie udowodniła terapeutycznego wpływu tego składnika na komórki nowotworowe – mówi prof. Cezary Szczylik, kierownik Kliniki Onkologii w Wojskowym Instytucie Medycznym w Warszawie. - Niestety, nie istnieją leki ziołowe o udowodnionym działaniu antynowotworowym. W mojej opinii, osoby, które je zalecają, dają chorym złudną nadzieję. Prawda jest trudna, ale nie wolno oszukiwać – podkreśla onkolog."
Prof Vogel to tez oszust. Od wielu lat leczy glejaki a jeszcze nigdy nie upublicznił wyników swoich terapii.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Reklama: