Reklama:

glejak wielopostaciowy IV (542)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
08-03-2018, 19:49:47

Witam
Mam 23 lata. Od 6 miesiecy walcze z glejakiem wielopostaciowym IV stopnia. Niestety wiekszość historii z forum skonczyła sie tragicznie to jednak mam nadzieje ze dam rade. Po mimo radioterapi i chemioterapi ktora spustoszyla moj organizm wierze ze dam rade
gość
09-03-2018, 11:52:41

Podziwiam cie kochana,i nie pisze kochana ze wzgledu iz jestes chora.Ja mam partnera chorego to inny rodzaj guza wysciolczak ale on mnie chce zostawic troche przeszlismy razem ja czuje sie nikim chcialabym go zatrzymac lecz nie moge bo to jego zycie,nie ma dnia bym nie plakala jest mi ciezko z tym bardzo.dlatego podziwiam cie bo choc jestes chora to walczysz o zdrowie a ja nie umiem walczyc o siebie a przez nie to jest w zyciu wazne z kim sie jest i czy ktos zostawia wazne zycie.Ja go kocham bardziej niz moze sobie to ktos wyobrazic i moje marzenue jest by byl zdrowy i szczesliwy.
tobie zycze tez by kazdy dzien byl blizszy by choc go zatrzymac bys mogla zyc.
gość
11-03-2018, 00:32:19

Moja najukochansza babcia tez walczy.... Dowiedzielismy się w listopadzie 2017, w grudniu operacja, teraz tylko chemia. Przeczytalam cale forum i wiem, ze glejak IV to najgorsze co moze czlowieka spotkać 😢
Zycze chorym wygranej walki a najblizszm chorujacych wytrwalosci i wiary....
gość
11-03-2018, 00:43:12

😢😢😢a niektorzy ludzie sa zlymi ludzmi a my chcemy zyc
gość
11-03-2018, 16:24:07

Najgorsze jest to jak odchodzą młodzi ludzie
gość
11-03-2018, 21:33:33

Wszyscy chcą żyć.... Nie wazne czy dziecko, młody, dojrzały czy stary.... Każdy chce zyc i umrzec godnie, pozostac niezależny i nie cierpieć..... Co robic? Jak pomoc? Jak ulżyć? Jak przetrwac....? ☹☹☹
gość
19-03-2018, 21:33:01

Te pytania ktore zadalas sa czescia dnia codziennego i chorych i tych ktorzy maja ukochana osobe tak ciezko chora.To jest steaszne poprostu straszne
gość
20-03-2018, 16:19:57

Podciagnelam ten watek dla osoby ktorej 75 ojciec ma glejaka wykrytego miesiac temu. Ona zalozyla nowy watek bo nie wiedziala ze ten istnieje , mam nadzieje ze tutaj zajrzy i dowie sie wiecej o tym rodzaju guza.
gość
21-03-2018, 17:58:58

Witam wszystkich. troszeczkę wiem o glejakach. moja żona zmarła tydzień temu . od diagnozy i walki wszystko zakończyło się po prawie siedmiu latach. Jeśli ktoś potrzebuje paru informacji to proszę pisać. Piotr
gość
21-03-2018, 22:41:22

Hej, jest tu ktoś?
Dzis dostalismy diagnozę choroby taty- glejak wielopostaciowy Tak bardzo się boję. Nie chce zeby cierpiał 😥

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: