Reklama:

glejak mózgu (67)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-02-2013, 07:40:45

Gość 2013-01-14 15:16:29
Gość 2010-12-29 09:37:03 Kochani, mam męża po operacji guza mózgu, po raz 1 był operowany w VI 2003r. (gwiażdziak) po 2,5 miesiącach wrócił do pracy, w pażdzierniku była 2 operacja okazało sie ze to glejak 4 stopnia, onkolodzy dawali czas do 6 m-cy, za miesiąc wznowa i kolejna operacja. Zaraz po operacji był naświetlany kobaltem, podawałam Temodal na przemian z innymi ziołami (befungin, betulina). Naszą "tragedię" zawierzyłam Bogu, wiara, nadzieja dała mi tyle sily że mogłam walczyć z chorobą męza. W 2004 r wrócił do pracy w I 2005 r doszlo do obrzęku mózgu, podawano sterydy i 0 szansy na dalsze życie. po sterydach ważył 125 kg (wilczy apetyt), jesienią mial atak padaczki był niedowlad lewej strony, po powrocie zawiozlam męża do Warszawy do Pana który leczy ziolami i odpowiednią dietą. Mąż po 3 miesiącach tej kuracji odstawił sterydy i do dnia dzisiejszego DZIĘKI BOGU w miare funkcjonuje. Ma problem z chodzeniem, boi się ze sie przewróci, jeździmy na rehabilitację - utwierdza sie w przekonaniu ze można chodzic i jest lepiej. Kochani glowa do góry działać, pytać, prosić Boga o pomoc i dalej żyć nam się udaje walczymy 8 rok.
czy moglabym prosic o kontakt do pana, ktory leczy meza ziolami?
gość
19-02-2013, 00:25:31

mam mamę chorą na glejaka 2 stopnia męczy się już 2 rok proszę z całego serca o kontakt do pana z warszawy ,wysłać na adres anioleczko@wp.pl będę bardzo wdzięczna ,dziękuję
gość
24-10-2013, 08:02:35

prosze o kontakt do pana z warszawy który leczy ziołami glejaka wysłać na adres e_lech@o2.pl będę bardzo wdzięczna,dziękuję
gość
05-12-2013, 16:23:18

Witam. Mam pytanie czy ktoś zdobył do tego pana z Warszawy leczącego ziołami namiary jeśli tak proszę o kontakt kingamal@op.pl. Bardzo proszę
gość
13-06-2014, 11:38:33

Jestem w podobnej sytuacji, moja mama ma mieć niedługo zabieg w Centrum Gamma Knife. Słyszeliście coś o tej metodzie leczenia? Podobno jest skuteczna i mamy nadzieję, że niedługo będzie po wszystkim.
gość
13-06-2014, 12:48:16

Pokazywali kiedys tę metodę w tv, w lublinie chyba i jeszcze gdzieś jest.Podobno bezinwazyjna i bezpieczna, wpisz w googla to dość dużo info jest, kiedyś czytałam.Powodzenia i zdrówka dla mamy :)
gość
24-08-2014, 20:45:25

Prosze o pomoc . Bliska osoba ma glejaka 4 stopnia. Moze wiecie kto podejmie sie operacji?
gość
24-08-2014, 20:46:58

Gość 2014-08-24 22:45:25
Prosze o pomoc . Bliska osoba ma glejaka 4 stopnia. Moze wiecie kto podejmie sie operacji?
prosze o kontakt mariusz33@gmail.com
Początkująca
25-08-2014, 22:11:52

Moj tata ma glejaka nie wiemy ktorego stopnia bo nie chca robic biopsji ze wzgledu na ryzyko. byla nadzieja ze go zoperuja ale niestety nie ma szans. to swinstwo rozlalo sie po calej lewej polkoli. Onkolog powiedzial nam dzis ze sytuacja jest tragiczna. Tata od trzech miesiecy od diagnozy jest nieleczony mimo wizyt u "mega" specjalistow. do pierwszych naswietlan jeszcze jakies 3 tygodnie. ciagnie sie to wszystko tak ze odechciewa sie zyc. prywatne wizyty nic nie pomagaja. nie wiemy co robic gdzie szukac pomocy jestesmy bezradne. lekarz pwoiedzial ze walczymy o tygodnie moze miesiace zycia.... najbardziej boje sie ze bedzie cierpial. Ogolny stan taty jest dobry poza zaburzeniami mowy widzenia i wzmorzona agresja:(
gość
04-11-2014, 18:10:28

WITAJCIE. ..Moja mama zachorowała na Glejak a IV stopnia ( złośliwy) z naciekiem na prawy i lewy płat czołowy. . Od Wykrycia , diagnozy do najgorszego czyli śmierci trwało to 5 tygodni. ..Z dnia na dzień przestała chodzić , mówić. . Miała zaledwie 51 lat ..zostawiła 3 dzieci. ... Nie było żadnych szans ból , smutek bezradność; (

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: