Reklama:

epilepsja (6542)

Forum: Padaczka

Komentatorka
03-08-2012, 09:03:56

Dzieki dziewczyny jestescie kochane
ach ciezkie to zycie ....jeszcze we wrzesniu mam 10 rocznice smierci mojego pierwszego meza o ktorym do tej pory nie moge zapomniec i do tej nie moge o nim zapomniec ...no coz jakos musze przezyc ten ciezki czas
dziei dziewczyny ze jestescie pozdrawiam i zycze milego dnia
Komentatorka
03-08-2012, 09:05:35

danii bedziemy tu myslec o tobie i czekac na Ciebie
Reniu to chyba we 3 bedziemy watek podtrzymywac hehe
gość
03-08-2012, 09:16:30

Basiu, cięzkie to życie ciężkie ale trzeba jakoś pchać do przodu......
Trzymaj się.....i pamiętaj zawsze macie pisać jak mnie nie będzie żebym pózniej miała co czytać
A zresztą co wy mi już pożegnanie robicie????
Już się mnie chcecie pozbyć????
Dopiero początek sierpnia, nie tak prędko
Komentatorka
03-08-2012, 09:19:29

nie nie tak łatwo ja dopiero doczytalam ze to dopiero 30 takze teraz musisz coodziennie sie meldowac
gość
03-08-2012, 09:20:16

A teraz to ja idę za jaką robotę się brać....i może jakiś obiad by ugotował....
Buziaczki dla wszystkich
Komentatorka
03-08-2012, 09:23:48

no ja tez jeszcze chwile przy kawce a zaraz do miasta jedziemy bo w lodowce swiatlo mam
VIP
03-08-2012, 09:24:02

danixx206 2012-08-03 10:59:52
mare 2012-08-02 21:59:32 wow ale Ci dobrze.......mam nadzieję że szybko do nas wrócisz....ale ja będe tęsknić.....
Postaram się szybko wrócić.....około 2mies. mnie nie będzie może troszkę krócej.
Jedziemy na zbiór jabłek.....to jest bardzo duże gospodarstwo i jedzie nas tam czworo.....
Ale z komputerem to nie wiem jak będzie bo ostatnio jak mąż tam był to jeszcze nie było.....więc przypuszczam że i teraz jak pojedziemy to nie będzie.....
Boże, jak ja wytrzymam bez tego pisania......ja się chyba zapłaczę za wami
A co my mamy powiedzieć.......jak tu samutno zawsze jak którejś na chwilę zabraknie......
VIP
03-08-2012, 09:28:40

zqobasia 2012-08-03 11:05:35 danii bedziemy tu myslec o tobie i czekac na Ciebie
Reniu to chyba we 3 bedziemy watek podtrzymywac hehe
Prawda Basiu poradzimy sobie .....jest przecież Duszek, Ala.....Dan czasem wpadnie......Maja tez się jest ....nie ma źle .....ale tęsknić będziemy....a póki co to nas tu proszę zaszczycać swoją obecnością......wszyscy i każdy z osobna.....jak jedna wielka rodzina.....
gość
03-08-2012, 12:50:37

Witajcie no wlasnie, duszek juz jest, juz wstal chociaz dopiero 5 rano, juz mam stakan kawy , wlasnie czytam co piszecie , i wiecie co , tym chetniej czytam , ze wszystko o czym piszemy jest takie szczere, akurat to co w danym momencie robimy , przezywamy, jak codziennie tak i teraz dzien rozpoczynam od inhalatora od astmy i musze sie pozbywac tego nagromadzonego dziadostwa w zatokach, juz jestem umeczona i tak od 9 lat , moze ktoras z Was natrafila na jakies forum dla takich zasmarkancow jak ja , pomozcie znalesc, juz nie daje rady , dla mnie najlepszym rozwiazaniem bylaby eutanazja , nie dlatego , ze nie daje rady dzwigac zycia , to co innego jak sie jest zdrowym, ale nie daje rady kiedy bez jednego dnia spokoju , stale chrzakam , pl.. i lapie kazdy haust powietrza , a oddycham wylacznie ustami, mam dosc. Co znajde jakies forum dla takich zaplutych , to z 2008 roku, i urwalo sie juz nie pisza , no i nie wiem czy analezli jakas pomoc .Nawalilam na kupie , wiem , ze ciezko to czytac, pozalilam sie tylko , bywajcie dobre istotki, podrzuccie cos na zatoki , wyprobuje , kupuje co tylko ktos doradzi , kupilam miod manuka , te pylki z ula , sok z noni , a moje sterydowe inhalatory dzialaja na chwile , a teraz ide wezme kodeine , bo lepek nawala, narazie zaraz wroce- duszek
VIP
03-08-2012, 13:18:01

Duszku ja już szukam jakiegoś lekarstwa , muszę poczytać ....a wygrałam piękną książkę za zeszły miesiąc....WIELKA KSIĘGA ZDROWIA.....JAK LECZYĆ SIĘ NATURALNYMI SPOSOBAMI......może znajdę w niej coś na temat astmy.....będe pisać.....My też zasmarkane ...może nie tak bardzo ......ale też.....więc nie szukaj juz innego forum....
Chyba będe miała dla Ciebie zestawy ziółek......ale muszę to dobrze poczytać.....bo mi czytanie kiepsko idzie......żeby Ci nie zaszkodzić , a może pomoże....

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: