Reklama:

epilepsja (6543)

Forum: Padaczka

gość
02-08-2012, 17:51:24

A co wy tak palicie......
Ja dzisiaj jeszcze przy ogórkach, ale zaczynam mieć ich serdecznie dość
A rano jeszcze soczek z malin robiłam......fajnie się w zimie wszystko je, ale jak to przyjdzie robić to się naprawdę znudza.....
A co do kapusty, to kiedyś sie kisiło, jak jeszcze moja mama żyła......teraz już nie.....trochę się nam nie opłaca bo jest nas za mało w domu.
Chociaż mąż ma ochotę zakisić, bo zawsze powtarza że swoja to nie to co ze sklepu.....i ma rację
Bo w sklepie to nawet nie kiszona tylko kwaszona, a to różnica....
VIP
02-08-2012, 18:20:28

Dani tak to bywa jak człowieka pochłonie takie forum......
Kochana jak mąż lubi to mu w słoikach ukwasisz tak samo......jak ogórki sie robi ...potem zagotować po 2 tygodniach.....musisz spróbować....
Ja teraz jeszcze skrzyneczke obrałam......też mi już bokiem wychodzą te ogóry....
Pozdrawiam serdecznie i wiecznie....słonecznie .....bajecznie....
gość
02-08-2012, 18:49:25

Będę musiała spróbować z tą kapustą......najwyżej się odezwę do ciebie po dokładną instrukcję....
U ciebie tez taki upał? Bo u nas masakra....nie ma czym oddychać...
VIP
02-08-2012, 18:56:57

Też tak ciepło.......ale sobie zrobiłam posiadówkę w basenie około 16......jak dobrze
Co do kapusty nie ma sprawy.....ja osobiście nie robiłam , ale teściowej zapytam....
A co tam u Ciebie.... ciekawego....
gość
02-08-2012, 19:12:01

Fajnie masz z tym basenem.....
A u mnie nic ciekawego.....pomalutku szykujemy się do wyjazdu.
Jest trochę załatwień, przy okazji zakupy już się robi.....i tak dzień za dniem leci.
Tylko będzie smutno bo z wami nie będę miała kontaktu.....
VIP
02-08-2012, 19:39:49

A gdzie Ty się wybierasz ....jesli można spytac.....?
gość
02-08-2012, 19:47:56

Pewnie że można zapytać
Wybieram się z mężem do Francji.....
VIP
02-08-2012, 19:59:32

wow ale Ci dobrze.......mam nadzieję że szybko do nas wrócisz....ale ja będe tęsknić.....
VIP
02-08-2012, 19:59:34

wow ale Ci dobrze.......mam nadzieję że szybko do nas wrócisz....ale ja będe tęsknić.....
Komentatorka
02-08-2012, 20:46:35

Hej Dziewczyny!!
Ja wkoncu odzyskalam normalny netmordowalam sie 3 dni mobilnym myslalam ze szlag mnie trafii no ale narazie jest
Dzis w sumie taki mieszany dzien bolesci naszczescie mi przeszly po jakiejs pigule rozkurczowej nie wazne w sumie co to bylo najwazniejsze ze przeszlo tu w Szkocji czesto panuja dziwne wirusy wiec jak niewiadomo co i przyjdzie niewiadomo skad to zapewne wirus
mezasty za tydzien zostaje bez pracy i to sa te zle strony dzisiejszego dnia no coz takie zycie bedzie szukal jak zechce mocno to pewnie szybko znajdzie....
Duszku moj poprzedni malzonek tez kisil kapuche ale receptury nie znam byla jego slodka tajemnica hehe wiem tyle ze od razu w sloje pakowal ale zawsze byla dobra i nic sie nie dzialo
Danii i gdzie Ty nam uciekaszmoze czasem jakis net dopadniesz to skrobnij cos nie cos
oj dziewczyny jeszcze 2 tygodnie i nadejda dla mnie straszne dni wiem ze kazde dzieclko musi to przejsc i pare razy juz to przechodzilam ale szymon jest inny bardzo zwiazany ze mna i spoleczny mamy bardzo duzy problem...wczoraj mielismy dzien otwarty w przedszkolu mielismy juz taka mala probe przed tym co nas czeka ....po 5 min szymon wrocil jako jedyne dziecko z placzem do mnie i przezyl to jako traume po wyjsciu z przedszkola od razu usnąl tak zawsze reaguje na stres...strasznie mi ciezko z tym ze musze go narazac na takie cos ach jestescie dla mnie jak najlepsze przyjaciolki i do was to wywalilam z siebie
aaa od palenia to u mnie Marta jest juz nieraz malo domu z dymem nie puscila
Duszku słonce jak najbardziej wskazane a o zorawinie to wiem bo moja Magda czasem pija no mnie to nawet borowki działają

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: