Reklama:

epilepsja (6542)

Forum: Padaczka

VIP
03-08-2012, 18:03:57

Jakby pomogło to bym była heppy.....przecież nie może tak męczyć człowieka.......chololerstwo......
Komentatorka
03-08-2012, 19:41:04

Duszku nasz kochany a moze zmiana klimatu na troche bardziej wilgotny nie myslalas o tym?ja wiem po Konradzie ze w PL inaczej przechodzil np wiosne a inaczej w Szkocji nie mowie ze akurat Szkocja ale moze gdzies bylby lepszy klimat dla Ciebie wiem to wszystko nie jest takie proste zmienia sie zycie ...przewraca do gory nogami ale zdrowie najwazniejsze
a ja jakos tam sie trzymam nie bede Wam znow marudzic bo pomyslicie ze juz przekwitam hehe i humorki mam
VIP
03-08-2012, 19:57:31

Basiu każda z nas ma humorki.......więc pisz nic się nie przejmuj......a wymiana doświadczeń , najważniejsza.....miłej nocki kochana....
gość
03-08-2012, 20:07:03

No i jak tu Was nie kochac baziulki , Basiulki, humor z tym przekwitaniem , nie bedzie tak zle , mowili , ze jakies wypieki, ja wypieki robie stale nie trzeba do tego przekwitania, albo uderzenia goraca, teraz goraco jest u mnie , moj malz narzeka , widocznie przekwita hhihihi
To samo ja pomyslalam dzisiaj , o Was , moze przenieslibyscie sie do Newady, jakas telepatia czy co , w tym samym czasie mialam pisac do Ciebie , ale ubieglas mnie. Ten dom obok w dalszym ciagu na sprzedaz , moglibysmy wspolnie otworzyc jakas pizzerie, skoro mezasty nie ma pracy, a my myslimy o wlasnym bussinesie, mozeby wspolnie. Dzieci przeciez mialyby ten sam jezyk w szkole , Magda na studia tu na Uniwersytecie, powaznie !
Masz cale zycie moczyc sie w wodzie jak kaczka, wszedzie mozna zyc , a sloneczko codziennie dopieka , tylko tesknilabys za deszczykiem , w tym roku padl rekord popadal chyba 4 razy i bedzie , limit wyczerpany.
Reniu , musze cos upichcic i jeszcze napisze , i Wam dziekuje ze mnie dzisiaj za duzo macie , ale tolerujecie, Alicja , wiem , ze czytasz , nie pisz jesli nie masz czasu , naprawde czuje Twoja obecnosc- duszek
Komentatorka
03-08-2012, 20:12:37

no wiec moj facet mnie wkurza czy napisalam jakas nowosc hehe chyba nie
oswiadczyl mi dzis ze najpierw reobi sobie tydzien urlopu a potem jesli przez miesiac nie znajdzie pracy to pojdzie do pierwszej lepszej ale ja wiem juz co to bedzie z miesiaca zrobia sie 3 albo i lepiej i jakim kosztem to ja bede musiala krecic tak zeby starczylo ach......jak ja go czasem nie rozumiem...
Komentatorka
03-08-2012, 20:14:49

och duszku zeby to takie proste bylo dla mnie to odpowiednia temperatura by byla ale moj Pan to by sie ugotowal zywcem hehe
gość
03-08-2012, 20:35:27

Witam Was kochani.
Tak króciutko bo jestem padnięta, dzisiaj wzięłam się za solidną męską pracę. Wykaszałam kosą na działce facelię i chwast które porosły.
Słyszę, że noc będzie chodzona, od okna do okna, gdyż zaczyna u nas grzmieć, ale jeszcze daleko.
Duszku, bardzo jest mi Cię szkoda, biedaku jak ty się męczysz, czy próbowałaś robić parówki nad garnkiem. Kiedyś Ci pisałam, wlewasz do garnka trochę wody, wsypujesz garść soli i jak się zaczyna gotować przykręcasz trochę ogień, nakrywasz się ręcznikiem i wdychasz parę, tylko musisz uważać aby się nie poparzyć, zamiast soli może być rumianek, krople do inhalacji, u nas nazywa się to Inhalol jest to olejek do inhalacji, też wlewa się kilka kropli do garnka i robi się parowanie.
Ponadto spróbuj spać wyżej, może będzie Ci to lepiej spływać.
Ja jak mam ataki astmy do tego u mnie dochodzi bardzo silny kaszel, muszę mieć dwie poduszki pod głową, po prostu śpię w pozycji półleżącej.
Basiu, ja mam brata ciotecznego którego syn jest dzieckiem autystycznym ale bardzo chętnie poszedł do przedszkola, tam chętnie bawił się z dziećmi w miarę dobrze mówi po angielsku. Jak wyjeżdżali z Polski do Irlandii miał prawie trzy latka i nic kompletnie nie mówił, teraz mówi po Polsku ale łatwiej mu po angielsku. W tej chwili ma 7 lat idzie tylko do Irlandzkiej szkoły, do Polskiej jeszcze się nie nadaje. Tak samo mama jego przeżywała jak szedł do przedszkola, wszystko potoczyło się dobrze, tak samo będzie u Ciebie.
Ale się rozpisałam, miało być króciutko.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Dobrej nocki. Alicja
Komentatorka
03-08-2012, 20:47:30

Alicja dzieki z tym ze u szymona jest duzy problem spoleczny on nie lubi dzieci poza konradem nie lubi tez obcych..powiem Ci ze bardzo czarno to widze a on tez bardzo przezyl ta pierwsza probe na drugi dzien jechalismy do miasta on ma swietna pamiec do miejsc pamietal gdzie wysiedlismy jak jechalismy do przedszkola i patrzyl widac zestresowany bardzo czy czasem nie wysiadamy tu
Szymon wydaje mi sie ze tez duzo rozumie po angielsku bo gdy Pani powiedziala przestan plakac to zaprowadze Cie do mamy to przestal
VIP
04-08-2012, 07:48:08

Witam wszystkich....
Duszku jak upichcisz to posyłaj po kawałku....
Bosiu może nie bedzie aż tak źle z tą pracą....trzymam kciuki i za Konradka też .....żeby się szybciutko zaklimatyzował....
Alicja Ty się kochana tak nie forsuj........kosa to ciężka sprawa.......
Pozdrawiam
gość
04-08-2012, 10:18:35

Dzien fajny !
Reniu , dzieki serdeczne za pomoc, poczytalam linki , wiadomosci wporzo, kopalnia wiedzy , chcialabym tak pobyc w Wieliczce w dawnej kopalni soli i powdychac opary, gdybym przypuszczala ze kiedys zachoruje na astme , to nie wyjezdzalabym z kraju.
Ja z sola to jestem za pan brat, mieszkalam w Salt lake , miasto wzielo nazwe od soli, dawno w czasach kiedy spacerowaly dinozaury ,bylo olbrzymie slone jezioro , wody juz tam nie ma od wiekow tylko sol pozostala, jak okiem siegnac bialo , jak gdyby lezal snieg.Czesto lazilam po tej soli , siadalam , kladlam sie , odpoczywalam , ale wtedy jeszcze nie bylam chora na nic... bylam piekna , mloda i zdrowa , ... teraz jestem tylko ... piekna ! hihihi
Teraz na tym jeziorze odbywaja sie wyscigi samochodowe , rozwijaja niesamowita szybkosc , padaja rekordy swiata, odbywaja sie tam olimpiady zimowe, bo powierzchnia solna zamarza i jest naturalne lodowisko.Widzicie jaki duszek jest pra praszczur z epoki polodowcowej.
Reniu zalecono chodzenie z laska, moj malz. twierdzi , ze to chodzi o niego... i rosci sobie jakies prawo do uprawnienia .. no to jak ? niech sie rozglada ?
Czekam na dziewczeta , chetne do wspolnej kawki- duszek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: