Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

VIP
18-05-2012, 06:22:28

Maju każdy z nas sie cieszy ze mógł poznać takich wspaniałych ludzi...trym...kciu...
Ewo wzajemnie , fajnie ze tu jesteś.....a co do męża to zdrówka zyczę.....ja nie w temacie , ale dziewczynki na pewno coś doradzą.....
.pozdrawiam wszystkich...
Komentatorka
18-05-2012, 18:36:30

Mare, dzięki;)
Ewa, szczerze to mogę ci powiedzieć tylko moje przypuszczenia, tabletki dopiero od niedawna bierze, więc to mogą być skutki uboczne, do miesiąca nie raz tak jest.
Nie wiem jako kto pracuje, jeśli przy kompie to też może być taki czynnik. Ale również twoje słowa mogą być prawdziwe, póki dawki nie będzie miał dobranej to będzie miał aury....
Pozdrawiam.
gość
18-05-2012, 18:47:52

Wszyscy cieszymy się że jesteśmy razem, bo są takie chwile że nie ma się komu wygadać to wtedy wystarczy tylko usiąść przed komputerem.............
Ewo dobrze że jesteś z nami. Jeśli zaś chodzi o twojego męża to powiem ci z mojego doświadczenia że ja jak zaczynałam brać tabletki to też tak miałam że mnie głowa bolała a pózniej mi przeszło. Więc myślę że u twojego męża będzie tak samo
Alicjo, a ty znowu się musisz męczyć. I na drugi raz to tak jak Mare pisze, nie przyznawaj się że masz prawo jazdy. Ja też to kiedyś ukryłam, ale wiadomo że to jest dla naszego dobra bo nam prawo jazdy też jest potrzebne, a szczególnie tobie jak jesteś sama
gość
18-05-2012, 19:48:50

Witam!
"Ewo" będzie dobrze, organizm męża musi zacząć tolerować leki, lekarz musi dobrać odpowiednią dawkę leku dla danego organizmu, następuje to stopniowo. Twój maż może być przerażony chorobą, denerwować się zaistniałą sytuacja i też może z tego powodu boleć go głowa. Ja od momentu kiedy zaczęłam brać Tegretol nie miałam żadnego ataku , aż do czasu kiedy to zwolnili mnie z pracy, jest to już trzy lata, praktycznie nie ma miesiąca aby moja "przyjaciółka" nie dała znać o sobie, przyczyna, stres.
"danixx" najgorsze jest w tym wszystkim to, że ja nie umiem kłamać, ortopeda pytał mi się ile km pokonuję pieszo dziennie np. do kościoła do sklepu wszędzie daleko więc jeżdżę samochodem, a jeszcze moim problemem jest przewracaniem się śmieszne ale prawdziwe, ucieka mi prawa noga w stawie skokowym, mam zerwane wiązadło muszę go zoperować, zdecydowana jestem na operację jak się przewrócę, a jak przestają boleć porozbijane kolana odkładam to na później i tak sobie czas leci.
Pozdrowienia dla Wszystkich Alicja.
gość
18-05-2012, 20:24:38

Wiem Alicjo, że ciężko jest skłamać, ale czasem sytuacja nas do tego zmusi.
U mnie jest tak że czasem przez tydzień czy dwa nawet za kierownice nie siądę, bo akurat nie mam potrzeby, wszędzie jezdzi mąż, a pózniej coś mi wypadnie i nawet przez miesiąc dzień w dzień jeżdżę i to nie tylko na miejscu ale wybieram się w dłuższe trasy.
Oczywiście jadę tylko wtedy jak się dobrze czuję.
gość
19-05-2012, 11:22:05

Witam wszystkich. Dziękuję Alicjo za pozdrowienia. Zgodzę się z Alą,że lekarz zawsze musi dobrać odpowiednią ilość lekarstw , nie szkodząc przy tym naszemu organizmowi.
VIP
19-05-2012, 12:36:28

Alicja mam nadzieję że będzie wszystko oki....zdrówka słonko...
Danixx ja tez tak mam jak nie czuje sie na siłach to za kółko nie siadam...
Aniu , Maju buziolki.....
gość
19-05-2012, 13:24:36

Renia działasz jak ekskapulka haha:) to dobrze,że masz siłę pisać. Ja teraz póki mogę to sobie poprzeglądam , bo potem spacerek z pieskiem albo sama. Obiecałam mojemu psu ,że dziś go wezmę za to,że był grzeczny wczoraj pomimo,że mnie podrapał w prawe ramię. Rana pozostała:)
VIP
19-05-2012, 16:38:22

Aniu ja w przerwie na odpoczynek tu zaglądam i znów zmykam do pracy ide teraz kwiatki posadzić.....a Ty te rane zdezynfekuj dobrze....pa
gość
19-05-2012, 17:07:45

Aniu, długo cię z nami nie było.
A pieska to wytargaj za ucho za to że cię podrapał

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: