Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

Początkująca
16-05-2012, 10:10:33

Dzięki Mare,
pocieszyłaś mnie, bo różnich rzeczy naczytałam się na internecie...
Pozdrawiam wszystkich!!!
VIP
16-05-2012, 10:51:00

Nie mozna dawać wiary we wszystko co piszą......Ewa trzymaj się...
Pozdrowionka dla wszystkich....
gość
16-05-2012, 16:49:53

Cześć dziewczyny Witam wszystkich!!!!!
Jezu, aż mi głupio. Ja w najlepsze imprezuje, a tu dziewczyny zakatarzone, mordują się z alergią.
Wesele się trochę przeciągnęło ale było bardzo udane
Wracajcie szybko do zdrowia........
Komentatorka
16-05-2012, 17:23:17

Wyniki... teraz za bardzo nie wiem o które chodzi ale jeśli chodzi o rezonans to dopiero za 2 tygodnie będe miała opis a wyniki krwi.... niestety w ciąży nie jestem i z tego co widać długo to jeszcze potrwa zanim zostanę mamą, hormony tak mi skoczyły ponad normę, że dlatego mam zanik miesiączki ale czy te objawy jak na ciąże od tego to nie wiem ale na pewno jestem tylko ja i mąż i żadnej fasolki na razie.
Nie tracę nadziei ale powoli tracę siłę na to wszystko....
Życzę zdrówka dziewczyny, by te alergie poszły precz
Danix a jak kac był hehe
gość
16-05-2012, 17:51:59

Maju nie martw się wszystko będzie dobrze

O dzidziusiu też nie myśl to może się uda w najmniej oczekiwanym momencie. Ja też sobie tak postanowiłam, ale wiadomo że nie do końca tak się udaje.
Kac minął.......nie było jeszcze tak zle
gość
16-05-2012, 18:19:44

Witam Was dziewczęta!
"maju" przykro mi, że malutka fasolka pozostaje nadal w planach, piszę to bardzo szczerze, ale nie wolno tracić Ci nadziei ani siły, oboje z mężem musicie uzbroić się w cierpliwość. Jedni by nie chcieli, a sypie im się jak z rękawa inni pragną i jakoś trudno, niesprawiedliwy Ten co czuwa nad nami.
Dzisiaj byłam u otolaryngologa, dowiedziałam się, że rośnie mi torbiel na strunie głosowej na razie jest jeszcze malutka, więc nie operacyjna, zobaczymy jak będzie dalej, ponadto dzisiaj dowiedziałam się, że przyczyną mojego kaszlu obecnie jest astma. Powoli to mija, w tej chwili u nas padają deszcze, więc i pylenia roślin się zminimalizowały, mam nadzieję, że w niedługim czasie wszystko minie.
"mare"a propos prawa jazdy u osób chorych na epilepsję, jest ustawa dotycząca tego tematu, nie wiem czy działa wstecz, też po komisji w sądzie boję się aby mi nie zabrali. Niepotrzebnie przyznałam się ortopedzie, że wszędzie jeżdżę samochodem, zresztą nie mam innego wyjścia, mieszkam na wsi i na dodatek sama. Wiadomo, że jak się źle czuję to nie wsiadam do samochodu.
Pozdrawiam wszystkich Alicja
gość
17-05-2012, 12:49:14

Alu , czytam Was codziennie lecz nieba Wam przychylam choc nie czesto pisze.Teraz wychodzi na to , ze bede znowu " labidzic" bo u mnie astma zapanowala juz ponad 9 lat temu no i zatoki i polipy, leczenie dorazne jak wiadomo. Z czasem inhalator przestaje dzialac dotychczas psikalam 2x dziennie obecnie nawet 5 bo mnie tak strasznie dusi, ze brak tchu i mozna narobic sobie klopotu, wiesz Alu o czym mysle, ze jak nie dostanie mozg tlenu to juz po chlopie.
Reniu, czy miastenia na codzien jest grzeczna?, Majus dzieki za serduszko, na Ciebie zawsze mozna liczyc , kiedy ktos potrzebuje pomocy Ty zawsze doradzasz , jestes zawsze optymistyczna .
Pozdrawiam serdecznie , obiecajcie , ze bedziecie zdrowe. lesny duszek
VIP
17-05-2012, 14:42:15

Danixx super że jesteś i weselisko się udało...
Maju będę nadal trzymać kciuki w oby sprawach...
Alicja mam nadzieję ze tego prawka Ci nie zabiora....a na drugi raz to nie musisz mówić że masz....
Leśny duszku obiecujemy ze nie będziemy chorować....w diabli te choróbska po przeganiamy.....a miastusia jakby zapomniała o mnie i jest rewelka......nie zapeszam....
Pozdrawiam wszystkich....buziolki...
Komentatorka
17-05-2012, 17:33:17

Dzięki kochani, że wierzycie we mnie.
Myślałam, że nigdy nie będę miała dobrych znajomych, ale odkąd jestem tu na portalu to całkiem inaczej mi się żyje, mogę się wygadać w każdej kwestii, nawet tej dla mnie teraz najważniejszej -potomstwo;)
Nie mam z kim o tym porozmawiać, o dziecku, chorobie i innych rzeczach.... ale z wami ... jest super
W pracy z wiadomych przyczyn nie ma co się chwalić, choroba -wiadomo, fasolka- rówież... pominięcie w podwyżkach itp.
Cieszę się, że was poznałam
Początkująca
18-05-2012, 06:14:14

Witam wszystkich :)
Ja jestem na forum od niedawna, ale naprawdę bardzo dobrze się z Wami czuję, trzymam kciuki za Wasze zdrówko i za Twoje największe marzenie Maja :)
Jeżeli chodzi o mojego mężusia, to wczoraj poszedł pierwszy dzień do pracy po zwolnieniu i tak jak już przed pójściem do pracy było lepiej, to tak w pracy zaczęła go strasznie boleć głowa i trzyma do tej pory Czy tak może być, że po prawie 2 tygodniach od ataku on jeszcze źle się czuje? Od tygodnia bierze tabletki, dziś wieczorem wg zaleceń lekarza zwiększamy dawkę.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: