Reklama:

epilepsja (6541)

Forum: Padaczka

VIP
13-05-2012, 18:07:31

Dzięki Alunia zeszły tydzień nie najlepiej, dziś głowa się odzywa i kichać zaczynam......w zeszłym tygodniu byłam u pulmonolog leków reklamówka, choć nie wszystkie wykupiłam.....niedługo zastąpią mi wszystkie posiłki....ha ha ...
Kochana dbaj o siebie...
POZDROWIONKA
gość
13-05-2012, 20:08:15

Renatka zdrówka życzę:) kochana:)
Komentatorka
13-05-2012, 20:32:18

Oj Alicjo Mare te wasze alergie, jak mi was szkoda, nie dość że każda z nas ma jakąś chorobę to jakby było mało przyplątuje się następna, życzę mało kichania i smarkusiania.
Buziaki wszystkim kochane i kochani ;) Pozdrawiam;)
gość
13-05-2012, 21:54:34

Na szczęście ja nie mam problemu z alergiami. Jakoś mnie nie łapią, może dlatego mieszkam w górach:) Marlenlko, a Ty masz jakieś alegię?
Pozdrowienia dla Reni, Aluni, Ewuni:) moich chorych smerfów:)
Komentatorka
14-05-2012, 07:40:11

Aniu jakąś drobną alergie mam, ale nie mogę nawet narzekać w porównaniu z dziewczynami, to że ja czasami kichnę czy chusteczkę wezmę jak coś pyli to żadna zmora jeszcze, bo Alicja Mare z tego co piszą to nie mogą normalnie funkcjonować...
Pozdrawiam
gość
15-05-2012, 18:52:02

Witam!
Dziękuję dziewczęta za miłe słowa, oby nigdy Was nie dopadła alergia, okropność, mało płuca mi nie wyskoczą z kaszlu, chociaż jest już nieco lepiej, dziś byłam u jednego lekarza, zmian w płucach nie ma, jutro jadę do otolaryngologa, ktoś przecież musi mi pomóc. Gdyby nie moje pszczółki i rozprawa w sądzie spacerowała bym sobie od dziś po molo w Kołobrzegu i myślę, że tam wszystko by ustąpiło. Zostałam zakwalifikowane na leczenie sanatoryjne przez NFZ.
"mare" współczuję Ci, gdyż ja jak przyjdzie mi wziąć leki wieczorem to robi mi się słabo, rano mam tylko 5 tabletek + wziewy.
"maju" miałaś robić wyniki, jak wyszły.
"Aniu" a jak z Twoją pracą. Uśmiechnęło się do Ciebie szczęście?
"danixx" chyba nadal odsypia wesele
Pozdrowienia dla wszystkich Alicja
VIP
15-05-2012, 19:17:53

Alicja dzięki....u mnie też te leki bokiem wychodza.....już dostaje odruchów wymiotnych...to na to tez mam leki....mam nadzieję ze Tobie się poprawi......sanatorium ...super...mam nadzieję że pojedziesz..
Ania, Maja, Kiper....pozdrawiam...
Danixx chyba faktycznie pobalowała......wracaj do nas ...relacje z wesela nam tu przedstawic....
Leśny duszek też się ostatnio nie odzywa....pozdrawiamy...
gość
15-05-2012, 22:12:56

Dziękuję za pozdrowienia. Czyżby z Renatką były czujne.
Daniela wracaj już. Alicja pozdrawiam, Marlena napisz jak wyniki, a Ewa napisz co z mężem?
Początkująca
16-05-2012, 06:27:09

Cześć wszystkim,
Mój mężuś czuje się już lepiej, głowa przestała boleć, to najważniejsze. Ciągle jednak dziwnie się czuje i nie potrafi mi tego opisać. Określa to jako taki stan "nieważkości"
Jutro wraca już do pracy, więc mam nadzieję, że będzie dobrze.
Zastanawiamy się tylko nad jednym, mój mąż ma prawo jazdy, oczywiście teraz nie jeździ, ale czy możemy się spodziewać, że w najbliższym czasie mu je zabiorą? Lekarze nic o tym nie wspominali...
VIP
16-05-2012, 10:05:20

Ewunia ciesze się że mąż ma się lepiej.....trzymam kciuki żeby teraz ino dobrze było....a prawa jazdy nikt nie ma prawa odbierać .....przecież choroba to nie przestępstwo, wiadomo że jeśli nie będzie się czuł na siłach to nie siądzie za kierownice, ale to nie oznacza że juz nigdy tego nie zrobi......nauczy się zyć ze Swoją chorobą, przewidywać u siebie gorsze stany i wtedy można dojść do tego czy siadać za kółko czy też nie.....ale zdrówka życzę aby jak najmniej dylematów...pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: