hej Moje Epileptyczki
Co do diety ketogenne to jesz tylko wybrane składniki, ale wpierniczasz ich ile chcesz, wiec nigdy nie jestes głodna :) chcesz to napisze Ci tu kedys co ja jadłam, jakie miałam przepisy itd...ale nie dzis bo naprawde padam ze zmęczenia... ale obiecaj, ze bedziesz konsultowala diete z lekarzem, ok? :) albo podaj maila to Ci naskrobie wszystko :)
A co do poznego chodzenia spac to ja juz wieki tak chodze spac, ale wysypiam sie bo śpie do 12 - 13 :) na 14 ide do pracy, wiec lajik, taki tryb mój organizm kocha od rozpoczecia studiów :)
Co do polecenia lekarza, to ja oczywiscie polecam mojego, jest to najlepszy specjalista w południowej Polsce, nazywa sie Czapiński, przyjmuje na ulicy Nila w Krakowie, mam namiary na jego gabinet, wiec moge podac, ale w necie takze są informacje :) mnie zaczął leczyc i nie mam ataków 3 lata warto, ale dodac trzeba, ze jest drogi :(
ooo ja też pamietam że po tych atakach platał mi sie jezyk, ale w zasadzie po każdym ataku tak było. cieżko sie skupic i powiedziec cos normalnie, trochę jakby po atakach sie jest we wlasnym wiecie, tzreba dojsc do siebie i tyle.
Pozdrawiam!!! i ściskam :***