hej Gościu < mógłbyś sie podpisac,lepiej by mi bło sie do Ciebie zwracac po imieniu badz nicku)
Mógłbys to forum ożywic, a nie tylko narzekac i marudzic, ze jest martwe itd itp...nie wszystkie posty są stare co jakiś czas tu naprawde ktoś zaglady, chocby sie wygadac i powiedziec co mu tam na serduchu lezy.
Jednak muszę Ci przyznac, że odkąd zmienili tu szatę graficzną, to jakoś cieżko sie połapac no i ludzi mniej niz kiedyś z prostą jak cep obsługą. Mnie samą drażni, jak mi sie wiesza i jak mi ciezko wrzucic tu posta...ale jak sie chce to można...
Kiedyś - ok 3 lata temu jak sie pojawiłam na tym forum pewien chłopak poruszył tu wszystkich, wzbudził w nas chec pisania i mówienia o wszystkim co tyczy sie choroby, a także o naszym życiu codziennym. No i co ? dało sie wtedy? dało!!! wtedy to forum tętniło życie :)
A co do:
"Jedno jest pewne boja sie nas bo my sami się boimy naszej choroby i ukrywamy ze na nia chorujemy. I jeszcze jedno niektórzy z nas sami o niej mało wiedzą, np to że ona nie jest dziedziczna ani genetyczna to tak na marginesie do dziewczyny która twierdzii ze ma epi po dziadku"
Po 1. Zawsze ale to zawsze na forum wypowiadaj sie o sobie, a nie uogólniaj, bo to może byc krzywdzące dla innych, może zwyczajnie sam sie boisz choroby, ja takiego problemu nie mam, nigdy tez nie ukrywam, że choruje. Pewnie zwyczajnie sam masz problemy z mówieniem o tym, strachem itd...ale nie mieszaj w to innych.
Po 2. To jaką kto ma wiedzę, to jest tylko i wyłacznie jego sprawa, nic Ci do tego.
Po 3. A co do dziedzicznosci choroby...to jeśli pogrzebiesz w necie, to opinie lekarzy sa bardzo różne, tak naprawde do dzis nie ma pewnosci czy dzieci ją dziedziczą czy tez nie, czy może po dziadku, czy jeszcze wczesniej itd. Lekarze nie są w stanie powiedziec jak jest naprawde, a ja ze swojego doświadczenia wiem, że kolezanka z epi ma zdrowe dziecko, a druga tez chora ma i chłopca i dziewczynkę z
Epilepsja. I gdzie w tym wszystkim sens?
A Ty wez nie smec tu, tylko napisz coś o sobie, porusz to forum :P, zwyczajnie nam nie trolluj, jeśli sie podoba zostan, jesli nie to poszukaj innego bardziej "żywego" forum.
Swoją drogą kogoś mi przypominasz ;)
Pozdrawiam :)