Wszystko się łatwo pisze, wiem o tym

Problem jest tylko w jednym moim zdaniem, w Twoim strachu -> może psycholog ? Lekarz jak każdy inny.
Pozdrawiam
Juno
09-07-2009 o 11:05, gość :
od wielu lat (pamiętam podobne sytuacje w dzieciństwie) mam dziwne objawy, które występują w nocy. dzieje się to sporadycznie- raz na miesiąc, dwa miesiące, ale jak już mnie to dopadnie, jest okropnie nieprzyjemne. gdy to trwa, odczuwam ucisk głowy, trzaski, pisk tak natrętne, ze nie do wytrzymania, napór na gałki oczne, nieznośne uczucie, które nie do końca można nazwać bólem. mam wówczas "sny na jawie"- tzn śni mi się miejsce w którym aktualnie się znajduję i o aktualnej porze-noc, nie wiem jednak, czy to rzeczywiście sen, czy mam otwarte oczy. próbuję krzyczeć, mam świadomość, że musi mnie ktoś obudzić by to przeszło, ale nie mogę wydać z siebie głosu. mam wrażenie, że się ruszam, łapie za głowę, budzę mojego chłopaka, ale po prawdziwym wybudzeniu nie jestem pewna, czy tak było. wszystko mija i mogę zasnąć spokojnie. TO nigdy nie zdarza się 2 razy jednej nocy. często nachodzi mnie gdy jestem niewypoczęta, ale to chyba nie jest powód takiego stanu - w przeciwnym razie zdarzało by się to częściej. Czy ktoś choć w przybliżeniu mógłby nakreślić, co sie ze mną dzieje i co powinnam zrobić? gdzie sie udać? czy to na tyle poważne, by cos z tym robić?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.