Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
15-08-2009, 11:33:00

noooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jestem pod wrażeniem Bartek fajnie że do nas wpadłeś... jakos mi od razu lepiej, jak wiem ze tacy ludzie jak Ty istnieją!!!
dodaje mi to sił, kiedy siluję sie z epi na prawo i lewo
mam nadzieje że bedziesz do nas wpadał w Polsce o czymś takim nawet nie słyszałam...a szkoda
powodzenia w pracy i jeszcze raz dzięki
Początkująca
15-08-2009, 11:53:00

Witam ludki
MAGDA ja tez chce dzidzi i tez wszedzie widze wózki. ... życze CI spełnienia marzeń

BARTEK ..podzwiam . Sama pracowałam z takimi osobami ale mam epi;/ tyle że kiedys ataki miałam w nocy, raz w roku. mOje podejscie do choroby jakie było ? " Ja jestem zdrowa " )
No..ale w lutym odrzuciał clonazepam i teraz jest kiepsko ;/

JUNO witaj co u KINGI????
chybanapisze do niej eska bo nie odpisala na gg ...
Wpadne do Was na polchat
A u mnie...
relanium biore juz każdego dnia... wiem ..nie powinnam ..ale sie boje ... no chyba ze siedze w domu albo jest maz ( jak weekendy) to wowczas staram sie nie brac

licze dni do wyjazdu nad morze jade 30 sierpnia postaram sie TAM nie brac relanium..
Bede z mezem , z dala od problemow , obowiazków ...
może sie UDA

buiaki :***
gość
15-08-2009, 12:29:00

Kinga nad morzem znowu (nie mówcie Jej że się wygadałem bo mnie oskalpuje)...
Tajla jesteś złeeeeem !!! Relanium codziennie ? fuj fuj fuj be be be, nie bierz tak często to będziesz cacy ^^
pzdr
Juno
gość
15-08-2009, 14:11:00

Bartek ja również podziwiam Gdy było więcej takich osób jak Ty świat był by lepszy
gość
15-08-2009, 14:46:00

15-08-2009 o 16:11, gość :

Bartek ja również podziwiam Gdy było więcej takich osób jak Ty świat był by lepszy

Ale nie wiem za co tu podziwiać. Poważnie.
To moja praca i płacą mi za to. Inna sprawa ze ja lubię, ale chyba każdy lubi czuć sie potrzebny. Was - osoby z epilepsją należy podziwiać za to ze pomimo choroby walczycie i robicie wszystko żeby życ życiem jak każdy inny.

Będę tu zaglądał reguralnie. Podoba mi się ze jest miejsce gdzie można o epilepsji popisać i pogadać.

Pozdrawiam,
Bartek
Wtajemniczony
15-08-2009, 14:51:00

hehe, alescie Bartka wyglaskali i dobrze, trzeba sie cieszyc, ze gdzies tam istnieje cos takiego i sa tacy ludzie, moze i u nas kiedys powstanie cos podobnego, fajnie by bylo
a ja sie juz doczekac nie moge wyjazdu na wakacje, delikatnie mowiac rzygam juz domem :D
pozdrawiam
Czarek
gość
15-08-2009, 17:56:00

Hej ja też choruje na epilepsje od 7 roku życia ale bardziej moja mama sie tym przejmowała niż ja bo mi ciągle powtarzała żebym pamiętała że jestem chora... Biore topamax od 10 lat i trileptal od 5 lat obydwa leki są dobre i nie zauważyłam skutków ubocznych po tych latach wiem że z tą chorobą można normalnie żyć i cieszyć sie życiem... jedno tylko zawsze mnie raziło to jak ludzie patrzą na mnie jak mówiłam że jestem chora na epilepsje... tak jakbym była trendowata... mamy za niską świadomość społeczną o tej chorobie... ewcia_921@wp.pl to moj mail jakby ktoś chciał pogadać albo cuś

Pozdrawiam Ewa:***
gość
15-08-2009, 18:42:00

Życie z epilepsją nie zawsze jest życiem łatwym, ale tak jak do wszystkiego, można się do niego przyzwyczaić. Trzeba starać się żyć normalnie, brać z życia tyle ile się da i jeszcze więcej Pozdrawiam

Natalia
gość
15-08-2009, 20:10:00

Po wielu dniach suszy na tym forum nagle jakaś totalna powódz ^^
Oby tak dalej moje Padalce ^^
pzdr
Juno
postcount +1
gość
16-08-2009, 08:06:00

15-08-2009 o 22:10, gość :
Po wielu dniach suszy na tym forum nagle jakaś totalna powódz ^^
Oby tak dalej moje Padalce ^^
pzdr
Juno
postcount +1

Padalce :D

Tego nie słyszałem, ale mówimy sobie często na dowidzenia "seizure later"
Fonetycznie "siża lejter"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: