hej Wszystkim
oj widzicie ja miałam oststani atak w sierpniu ale przyznaje się z mojej winy zapomniałam zjęść leki na nec

i wszystko mi sie przypomniało

więc pamiętajcie o tym

ja tez po ataku czuję się słaba tracę przytomność i musze leżęć dość dłuigi czas w łóżku!! widzicie jak chodziałam do szkoły to tam nikt nie wiedział o mojeje chorobie bo bałam się że to się rozniesie i strace wielu przyjaciół

bo ludzie nic nie wiedza o tej chorobie i jak słysza że ktoś choruje to zaraz jest źle i najlepiej nie miec kontaktu z taka osobą

szkoda gadać

po ataku nie umiałąm iść do szkoły itd zawsze potem ktoś ze4 mną siedział bo bałam się że jak zamknę oczy to znów wszystko się powtórzy i tak zaległości w szkole itd

ja tez miałam okres kiedy strasznie bolała mnie głowa i to w dzien w dzien i coraj bardziej musiałam jeść tabletki przeciwbólowe sale potem niepomagały pani neurolog ( a mam babke która specjalizuje się w epi jest naprawde dobra mi pomogła ) powiedziała że to
migrena byc może dała mi tabletki ale niedziałały więc ich nie jadałm ale po miesiący bóle mineły i teraz jest w porządku

wyniki eeg tez mam praiwdłowe a czasem nie czuję sie dobrze;/ jak leżałam w szpitalu miałam tysiąc badań i wszystkie ok !! ale po 3 tygodniasch postawili mi djagnoże że to jednak to!! teraz się już z tym pogodziłam mam fajnego chłopaka , on wie że estem chora ale mu to nieprzeszkadza

ja niestety boje się pić alkohol, palić nie palę ; i czasem boję się nieprzespanych nocy , jutro ide na wesele i nie wiem jak będzie ponim więc trzymcie kciuki żeby mi się nic niestało
we wtorek znów jade do neurologa i mam nadzieję że w koncu lekarka pozwoli wycofac mi jeden lek i że będę już tylko na jednym !! to by było najlepsze !!
życze zdrówka