Reklama:

epilepsja (5391)

Forum: Padaczka

gość
15-09-2007, 11:59:00

robjan z wypowiedzi wnioskuje ze jestes doroslym czlowiekiem ,czy mozesz powiedziec kiedy miales pierwszy atak i ile ich bylo ,czy piles alkohol przed leczeniem ,chcialabym porozmawiac dowiedziec sie jakie leki brales i jak to wszystko u ciebie wygladalo .czekam na odpowiedz pozdrawiam
gość
15-09-2007, 20:52:00

Witam!
Mam 18 lat i prawidłowe wyniki eeg jednak miałam już trzy napady niby padaczkowe w tym tyg. Lekarz przepisał mi lek APYDAN 300. Czy ktoś coś o nim wie? Czy po nim sie tyje>POMAGA?
gość
16-09-2007, 14:43:00

moje dziecko od sierpnia bierze leki na epi czy moge starac sie o zasiłek opiekuńczy na niego prosze o odpowiedz
Początkująca
16-09-2007, 18:28:00

Czy ktoś może mi wytłumaczyć ten opis rezonansu? Mój synek ma 4 m-ce i ataki codziennie od 4 lipca. Leki nie działają. Bardzo proszę o odpowiedz. ANETA. Jeszcze chciałam powiedzieć tej osobie wyżej że oczywiście że możesz się starać o zasiłek pielęgnacyjny. Ja już go mam.
Początkująca
16-09-2007, 18:29:00

Czy ktoś może mi wytłumaczyć ten opis rezonansu? Mój synek ma 4 m-ce i ataki codziennie od 4 lipca. Leki nie działają. Bardzo proszę o odpowiedz. ANETA. Jeszcze chciałam powiedzieć tej osobie wyżej że oczywiście że możesz się starać o zasiłek pielęgnacyjny. Ja już go mam.
gość
16-09-2007, 18:42:00

do Anety dzieki mój syn ostatni atak miał 3 sierpnia bierze depakine chrono 300 jak do tej pory nie miał ataku ale i tak wszyscy żyjemy z dnia na dzien nasz lekarz powiedział że ataki moga byc nawet wtedy jak bierze sie leki jestem troche tym wszystki wykonczona bo Kuba (ma 10lat) musi chodzić do szkoły a ja musze pracowac no i oczywiście ciągle myśle czy wszystko jest okey czasami brakuje mi sił tym bardziej że w pracy nie mam zrozumienia (przecierz z tą chorobą można życ to słowa moich koleżanek) ja wiem że można żyć z epi ale najbardziej boli mnie to że do 20marca tego roku był zdrowy a teraz jest chory każda matka powinna to zrozumieć
gość
17-09-2007, 17:55:00

witam Wszystkich mam 20 lat Podobnie jak Wy jestem chora chcialabym porozmawiac z kims kto jest chory jak ja bo nikt ze znajomych nie ma tej choroby. podaje swoj numer gg6343834 piszcie pozdrawiam
gość
19-09-2007, 10:48:00

Witam,
na epi choruję od 16 roku życia, do maja byłam na tegretolu 2x400 na dobę, ale mój neurolog zmienił mi lek ze względu na planowaną ciążę na lamotix. Obecnie mam dawkę 100 na dobę, bo jeszcze kończę powoli branie tegretolu, po skończeniu dawka będzie nieco wyższa. Mam pytanie, czy ktoś już przechodził ciążę na lamotrixie?
gość
19-09-2007, 15:46:00

Jestem chora na padaczkę od 16 roku życia( pourazowa) . Jestem na Tegretolu 200 dwa razy dziennie. Dawka niewielka ale działa, bo nie pamiętam kiedy miałam ostatni atak. Wczoraj zrobiłam test ciążowy i były dwie kreski. Cieszę się bo mam już 35 lat i najwyższy czas na dziecko. Jestem też przerażona bo muszę brać lek. Boje się że może stać się coś złego. Z lekarzem już wcześniej rozmawiałam o zmianie leków, ale się mocno zastanawi.a Czy sa szanse na zdrowego dzieciaka przy Tegretolu? Pomóżcie mi z kłebiącymi się myśalmi.
gość
20-09-2007, 01:55:00

Witam

Wczoraj chcąc dosięgnąć pudełko znajdujące sie na szafce zakręciło mi się w głowie (szybko wstałem), pochyliłem głowę żeby dotlenić mózg. W tym momencie moje ciało zaczęło się trząść. Nie mogłem ustać na nogach - z trudem udało mi się usiąść. Po 10 sekundach drgawki ustały. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Czy to mogą być objawy choroby ??

Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: