hejka

odpowiem najpierw na pytanko osoby która pytała mnie o wyniki EEG - a więc moje wyniki sa zawsze dobre nie mam czyności napadowej i to mnie cieszy i dlatego też lekarka postanowiła spróbować abym przeszła już z dwóch leków na tylko jeden co mnie ogromnie cieszy i mam nadzieję że będzie dobrze - trzymcie za mnie kciuki

a co do bólów głowy to miałam tylko przejsciowe teraz głowa boli mnie sporadycznie ale myśle że to zazwyczaj od skoków ciśnienia
na weselu bawiłam się super i strasznie bałam się dwóch pod rząd nieprzespanych nocy ale naszczęscie nic mi się niestało

jestem z tego powodu zadowolona a co najwazniejsze dwa dni później byłam na EEG i jest prawidłowe
wszystkim życze abyście znalazły dobrego lekarza który wam pomoże , ja chyba już takiego znalazłam
drogie mamy wierze że boicie się o swoje dzieci bo wiem jak moja mama bała się o mnie ja choruje już 8 lat i jak chodziłam do szkoły to nikt o mojej chorobie niewiedział - ukrywałam to i raz było to dobre a raz niee ale mam już to zasobą !! dzięki temu że nikt nie wiedziałam udało mi się skonczyć studium masażu i teraz mogę pracować w swoim zawodzie !! inaczej była by klapa bo ludzie za mało wiedza o tej chorobie!!
ja tez się tym niechwale bo boje się że ludzie mnie niezaakceptują

choć nie miewam już ataków - ale ludzie sa różni pozdrawiam was serdecznie