Reklama:

Dziwny ból głowy w jednym miejscu????? (73)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-02-2016, 20:29:07

Ja już mam dość. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić. Od kilku miesięcy męczę się właśnie tego typu bólem. Dokładniej po prawej stronie blisko czubka głowy. Ketonal, ibuprofen, paracetamol, nimesil nie pomagają. Miałam TK który nic nie wykazał. Nawet udało mi się na oddział neurologii dostać z soru i tam porobiono mi kilka badań eeg, rtg kręgosłupa odcinka szyjnego - gdzie właśnie wyszła dyskopatia zwyrodnieniowa, laryngologa, nawet punkcję lędźwiową mi zrobili żeby zapalenie opon mózgowych wykluczyć, badanie na boreliozęn - negatywne. Diagnoza - bóle napięciowe, dyskopatia szyjna. W tym czasie moje dzieciaki ospę przechodziły więc sama zaczęłam podejrzewać że półpaśca złapałam (albo usznego albo jakiegoś dziwnego bezwysypkowego) wcześniej strasznie się pociłam (co było dla mnie czymś nowym, miejsce na głowie gdze mnie bolało było wrażliwe na dotyk, nawet cebulki włosów bolały jak czesałam, temperatura 37,6, i ogólne rozbicie) Wzięłam heviran na tego półpaśca i wtedy jakis dramat się zaczął: nadal temperatura podwyższona (ob crp morfologia w normie), jadłowstręt( o jednej kanapce potrafię przez cały dzień przeżyć ) bóle w klatce piersiowej. Zawsze byłam energiczna - taki harpagan baba która żadnej pracy sie nie boi a teraz jestem wrakiem człowieka. Pomóżcie!
gość
15-02-2016, 18:37:46

taki jest to uszkodzenie, na pocztę prześlę informacje
gość
17-02-2016, 15:57:56

Ja mam podobne objawy, wyniki krwi doskonałe TK Głowy ok, kilka wizyt u okulistów ok, laryngolog, neurolog, okulista niby wszystko ok, ale co z tego jak człowiek cierpi fizycznie i psychicznie Niebawem będę miał rezonans magnetyczny.
gość
18-02-2016, 09:35:37

który nic w głowie nie znajdzie
gość
26-02-2016, 12:08:15

Gość 2016-02-15 19:37:46
taki jest to uszkodzenie, na pocztę prześlę informacje
to ja poproszę na maila banach.33.33@gmail.com
gość
10-03-2016, 22:41:51

Ja mam dokładnie tak samo. Dwa tygodnie temu miałam uraz głowy, ale lekarze stwierdzili, że to nic groźnego, skoro zawroty i bóle głowy minęły po środkach przeciwbólowych. Ale nie zrobili mi żadnych badań głowy. Od kilku dni już nic mnie nie bolało, a tu nagle dzisiaj czuję zupełnie inny, właśnie kłujący ból na czubku głowy po prawej stronie.
Nagle serce zaczęło mi strasznie szybko bić i nie wiedziałam co się dzieje. Myślałam, że zemdleję i wezwałam pogotowie na wszelki wypadek, bo byłam sama w domu i zaczęłam panikować, że to na pewno coś poważnego. Zanim przyjechali, oczywiście tętno mi się już uspokoiło, ale nadal się boję i nie wiem, co mi jest. Chyba czas się wybrać z tym do psychiatry.
gość
14-03-2016, 09:50:17

Mnie też czasami dokucza silny ból głowy w jednym miejscu - najczęściej w okolicy skroni. Czasami nawet przez kilka godzin albo powraca co kilka godzin. Jest na tyle dokuczliwy, że muszę wziąć pyralginę, żeby ustąpił, bo tylko ona pomaga. Robiłam nawet badania, ale nic nie wykazały
gość
16-03-2016, 11:03:40

czyli zdrowy organizm daje sygnał, że jest chory, to kto ma schizofrenie i nie jest to nerwica, na pocztę prześlę informacje
gość
18-04-2016, 06:12:24

To KAC
gość
18-04-2016, 08:12:25

kac to przecież intoksykacja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: