Reklama:

Dziwny ból głowy w jednym miejscu????? (73)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
12-08-2017, 08:25:41

Witam ja tez mam bóle głowy i oczu przyczyn jest mnóstwo dlatego mam sker. Na badania ale neurolog zalecił TK głowy to jest jedyna i pewna rzecz która kazdy z bólami powinien zrobic. Nikt nie pomoże bo kazdy ma inna przyczynę bólu.Rpbcje TK bo lepiej wiedzieć niz nie wiedzieć . Pozdrawiam.
gość
02-11-2017, 14:39:08

Mnie głowa boli w jedynym miejscu i ten bul się nasila ostatnio moja koleżanka pojechała do szpitala bo ją głowa bolała i nwm czy mam się martwić czy to jest poprostu z zimnna ??
gość
22-03-2018, 09:36:16

Byłam u neurologa.wydalam 100 stwierdził.ze nic nie widzi w związku z tym pieczeniem a raczej mam mrowienie głowy.poszlam do dermatologa i też nic.powiedzial.ze z tym trzeba zyc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
Reklama: